Η Βίκυ Καγιά με το ωραιότερο μπικίνι σαν γοργόνα στη στεριά και το comeback αλά Λούφα και Παραλλαγή

Η Βίκυ Καγιά με το ωραιότερο μπικίνι σαν γοργόνα στη στεριά και το comeback αλά Λούφα και Παραλλαγή

Από τον ρόλο της παρουσίασης η Βίκυ Καγιά ενδέχεται να ξαναπεράσει στον γνώριμο χώρο της υποκριτικής. 

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα λόγω γυρισμάτων στο Shopping Star αλλά και το GNTM, η Βίκυ Καγιά έχει ξεκινήσει διακοπές διαρκείας κάνοντας μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι στην παραλία. Πριν επιστρέψει στην Αθήνα με νέα επαγγελματικά σχέδια και comeback στην υποκριτική.

https://www.instagram.com/p/Cu-E6vuouLc/

Η Βίκυ Καγιά παραμένει η βασίλισσα των μοντέλων

Σχεδόν δεύτερο της σπίτι έχει γίνει η Μύκονος αυτό το καλοκαίρι για την Βίκυ Καγιά, αλλά αυτό είναι σύνηθες τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο Ηλία, πάντα ξεκινούν τις διακοπές τους από αυτό το νησί.

https://www.instagram.com/p/Curgkpio82R/

Είναι ένα πολύ ωραίο pause για τη Βίκυ καθώς δεν έχει πια το άγχος των γυρισμάτων ύστερα και από την απόφασή της να αφήσει για λίγο την τηλεόραση και να διακόψει από την παρουσίαση τόσο από το Shopping Star όσο και για το GNTM. Και έκανε την καλύτερη επιλογή αφού και στα δύο project έβαλε τη δική της σφραγίδα.

Η Βίκυ Καγιά είναι η πιο τρυφερή μαμά και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της έχουν άρωμα GNTM

Αυτή η παύση εργασιών μας έχει χαρίσει και πολύ ωραίες της πόζες από την παραλία και η Βίκυ παραμένει model icon. Απόδειξη και η τελευταία της φωτογραφία με μπικίνι στο χρώμα της άμμου, μία all time classic ιδανική καλοκαιρινή επιλογή. Όλοι οι φίλοι και οι φίλες της, την παρομοίασαν με γοργόνα.

https://www.instagram.com/p/CvKxX0-oo2F/

Δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτή η αποχή της Βίκυς από την τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια συνέχιζε να δέχεται προτάσεις για να επιστρέψει στην υποκριτική, αλλά λόγω των άλλων ασχολιών της δεν υπήρχε χρόνος.

Φέτος το καλοκαίρι της έγινε ξανά μία πρόταση για τηλεοπτική σειρά και η Βίκυ, όπως λένε και οι τελευταίες πληροφορίες, δεν είναι αρνητική για τη συμμετοχή της.

Είναι άλλωστε ένας χώρος που γνωρίζει πολύ καλά, τόσο από το θέατρο και τις σειρές στις οποίες συμμετείχε κατά το παρελθόν, όπως και από τις κινηματογραφικές ταινίες.

Όλοι θυμόμαστε τη συμμετοχή της στη ταινία του Νίκου Περράκη Λούφα και Παραλλαγή.

Πάντως χρονικά η πιο πρόσφατη παρουσία της στη μυθοπλασία, ήταν μία guest εμφάνιση το 2014 στην σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια».