Βίκυ Καγιά: Το μυστικό της διατροφής της έχει γεύση ελληνική

Βίκυ Καγιά: Το μυστικό της διατροφής της έχει γεύση ελληνική

Η Βίκυ Καγιά κάνει οικογενειακές διακοπές και οι νέες φωτογραφίες της με μαγιό αποδεικνύουν ότι παραμένει #bodygoals.

Η Βίκυ Καγιά ολοκλήρωσε φέτος τη συνεργασία της με το Star μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και αποφάσισε να απέχει για λίγο από την τηλεόραση ώστε να μπορέσει να «γεμίσει μπαταρίες» και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Όπως η ίδια εξήγησε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες ένιωσε την ανάγκη να μείνει για ένα διάστημα εκτός των τηλεοπτικών πλατό αφού τα τελευταία χρόνια έκανε καθημερινά πολύωρα γυρίσματα για το «Shopping Star» και το GNTM.

«Δεν εμμένω στην άποψή μου να είμαι εκτός τηλεόρασης. Είναι μία ανάγκη η οποία έρχεται από μέσα και έχει να κάνει με το να βρω λίγο τον εαυτό μου. Όταν συνέχεια πας πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά και έχεις οικογένεια μαζί με έξτρα υποχρεώσεις και να είσαι και σύζυγος, κάποια στιγμή φτάνει το τέλμα που δεν αντέχεις άλλο. Θες να το πεις υπερκόπωση; Όπως θέλει το λέει ο καθένας», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά κάνει οικογενειακές διακοπές και μας δείχνει το αγαπημένο της καλοκαιρινό γεύμα

Πριν λίγα 24ωρα το μοντέλο έκανε βαλίτσες για το Νησί των Ανέμων και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της. Η fashion expert και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς περνούν μεγάλο μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο όπου ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης.

Ανέμελη, stress free και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Βίκυ Καγιά πόζαρε στον φωτογραφικό φακό την ώρα που απολάμβανε μια χωριάτικη σαλάτα στην ξαπλώστρα της. Το πράσινο ολόσωμο μαγιό με ιδιαίτερες χιαστί τιράντες και τα γαλάζια γυαλιά ηλίου που επέλεξε δημιούργησαν ένα ultra chic σύνολο για την παραλία.

https://www.instagram.com/p/CuzG557ozGk/

Το μοντέλο-παρουσιάστρια δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να «εκτεθεί» ποζάροντας συχνά στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ αφού διαθέτει αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Κάθε εμφάνιση της 45χρονης μαγιό μας κάνει να θαυμάζουμε το καλογυμνασμένο σώμα της, αλλά και να απορούμε για το πώς τόσα χρόνια έχει καταφέρει να διατηρήσει σταθερές τις αναλογίες της, ακόμη και μετά από δύο εγκυμοσύνες.

Καγιά και Κρασσάς μοιράστηκαν την πιο τρυφερή selfie και οι fans εξυμνούν τη φυσική της ομορφιά

Η Βίκυ Καγιά «ψηφίζει» ολόσωμα μαγιό φέτος για τις εμφανίσεις της

Η Bίκυ Καγιά φημίζεται για τις κομψές beachwear εμφανίσεις της και όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος πόζαρε με απαράμιλλο στυλ φορώντας το ολόσωμο μαγιό της.

Η fashion expert επέλεξε μερικές all time classic αποχρώσεις όπως: μαύρο, λευκό, λαδί, κόκκινο και πράσινο, τα οποία ταιριάζουν με όλα και μπορούν να δημιουργήσουν κομψούς mix n'match συνδυασμούς. Φόρεσέ τα με ψάθινο καπέλο και ένα παρεό, μια mini φούστα ή ένα πλεκτό σορτς για να μονοπωλήσεις τα βλέμματα.

Η διατροφή και η γυμναστική της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, ώστε να παραμένει fit. Όπως έχει εξηγήσει, δεν ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες και αποφεύγει τις διατροφικές υπερβολές, φροντίζοντας να καταναλώνει μικρές ποσότητες φαγητού κάθε 3 ώρες.

https://www.instagram.com/p/ChSVojbK3VR/

«Και τηγανητές πατάτες θα φάω, και burgers, αλλά όχι συνέχεια, έχω ένα μέτρο. Δεν είμαι λαίμαργη. Τρώω μέχρι εκεί που πεινάω», έχει δηλώσει η Βίκυ Καγιά.

Και πρόσθεσε: «Δεν προσέχω τίποτα στη διατροφή μου, αλλά έχω ένα μέτρο. Δεν θα φάω ποτέ μια τούρτα μόνη μου, ούτε θα φάω δυο πιάτα πατάτες τηγανητές και κάθε μέρα. Τρώω ισορροπημένα αλλά από μόνη μου. Έτσι ήμουν κι από παιδί. Δεν θα με έβλεπες ποτέ εμένα με την πίτσα, να τη φάω όλη και να μην φάω τη σαλάτα μου. Θα έτρωγα 2 κομμάτια αλλά και τη σαλάτα με τα καρότα μου. Μετά την άλλη μέρα θα έτρωγα φακές και λαχανικά. Δεν είμαι το παιδί του junk food. Ούτε ήπια αναψυκτικά ποτέ, ούτε σαν παιδί, ούτε στην εφηβεία. Κατά τα άλλα πιστεύω πως θες και το τηγανητό σου και το γλυκό σου και το λιπαρό σου. Πιστεύω πως το παν μέτρον άριστον δεν είναι τυχαίο που υπάρχει σαν φράση από τους αρχαίους».

Πηγή κεντρικής: vickykaya_