Η Καίτη Γαρμπή «ασφαλώς και μπορεί» να ποζάρει άβαφη στο Instagram & να κάνει το πιο glam manicure

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καίτη Γαρμπή «ασφαλώς και μπορεί» να ποζάρει άβαφη στο Instagram & να κάνει το πιο glam manicure

Η Καίτη Γαρμπή χαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με μια φωτογραφία της στην οποία είναι άκρως φυσική κι εκείνοι δήλωσαν πως δεν υπάρχει καλύτερή της.

Η Καίτη Γαρμπή έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στο τραγούδι και έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί συνεχώς σε κάθε της βήμα. Παράλληλα, είναι πολύ ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας συχνά τόσο στιγμές από την καθημερινότητά της, όσο και την άποψή της για θέματα της επικαιρότητας.

Η ίδια αυτή τη φορά χαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία της στην οποία ήταν τελείως φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CvKkW6csflt/

Οι followers της ενθουσιάστηκαν και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από θετικά, αφού είπαν πως η τραγουδίστρια είναι ακόμα πιο όμορφη άβαφη. Άλλωστε, με αυτό το χρώμα ματιών δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να αναδειχθεί.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε αμακιγιάριστη στο προφίλ της στο Instagram. Σχεδόν όλες τις φορές που δημοσιεύει κάποιο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της ή με τους άντρες της ζωής της η τραγουδίστρια προτιμάει να έχει ένα πιο φυσικό look τόσο όσον αφορά στο μακιγιάζ της όσο και στα μαλλιά της.

Το πιο απρόσμενο glam manicure για το καλοκαίρι

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια καλλιτέχνις της εποχής της και δεν θα μπορούσε να μην έχει το πιο galm χρώμα στα νύχια για το καλοκαίρι. Η ίδια επέλεξε μια ασημί μεταλλική απόχρωση, η οποία στη φωτογραφία που δημοσίευσε πήγαινε τέλεια με το καπέλο της, από τη συλλογή που έχει στο προσωπικό της site με είδη δώρων.

kaitigarbi_361131076_953091576181482_5284575225625746195_n.jpg

Η τραγουδίστρια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις ενώ μαζί της είναι κι ο γιος της με τον Διονύση Σχοινά, ο Δημήτρης, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο.