Οι φήμες θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού να είναι έγκυος όμως εκείνη ποζάρει με bikini

Οι φήμες θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού να είναι έγκυος όμως εκείνη ποζάρει με bikini

Η Έλενα Τσαγκρινού ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Dj Stephan και οι φωτογραφίες από τις διακοπές της θα σε ταξιδέψουν. 

H Έλενα Τσαγκρινού έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό πριν δέκα περίπου χρόνια ως frontwoman των Otherview. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αλλάξει αρκετά από το ξεκίνημά της στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα.

Τον τελευταίο χρόνο η 28χρονη βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο στο πλευρό του Dj Stephan. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και όλα δείχνουν πως σύντομα θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους αφού η τραγουδίστρια φημολογείται πως είναι έγκυος.

Οι φήμες εγκυμοσύνης και οι νέες φωτογραφίες με μπικίνι

Πριν λίγα 24ωρα η Έλενα Τσαγκρινού δημοσίευσε μερικά Instagram stories τα οποία πυροδότησαν τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί. Η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε on camera τον λόγο για τον οποίο ανέβαλλε προγραμματισμένες εμφανίσεις της αναφέροντας: «Δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία, είχαμε πάρα πολλά καλέσματα. Δεν σας ανέβασα όμως ούτε και το tour γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας, όχι κακό, καλό. Οπότε πιστεύω ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού».

https://www.instagram.com/p/CvE6EyysTvy/

Λίγο αργότερα η 28χρονη δέχθηκε μια ερώτηση από διαδικτυακό της φίλο στην οποία και απάντησε με σιωπή και χαμόγελο.

«Υποψιάζομαι εγκυμοσύνη και πολύ χαίρομαι αν ισχύει! Περιμένω ανακοίνωση», έγραψε χαρακτηριστικά ένας fan.

https://www.instagram.com/p/Cqs0tnOMA5o/

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2022, μέσα από την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram, την οποία δημοσίευσε ο Dj Stephan, λίγο καιρό αφότου η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Mike.

«Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα. Είναι πάρα πολύ ωραία. Η Έλενα είναι σαν μωρό στο σπίτι, οπότε δεν ενοχλεί ποτέ. Δεν με καταπιέζει η Έλενα. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει την καθημερινότητά του, χωρίς να εμποδίζει ο ένας τον άλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί… Θα ήθελα να κάνουμε τη δική μας οικογένεια με την Έλενα», είχε ομολογήσει ο καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Happy Day.

https://www.instagram.com/p/ClCVJamMIWx/

Το σπίτι της Έλενας Παπαρίζου δεν είναι απλώς «Number One» προτεραιότητά της αλλά «To Die For»

Ο γάμος με τον Dj Stephan

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε την Έλενα Τσαγκρινού το βράδυ της Κυριακής (9/07) αφού κατά τη διάρκεια live σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Πειραιά, ο αγαπημένος της, DJ Stephan, της έκανε πρόταση γάμου, την οποία και αποδέχτηκε.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!», είπε o stage ο DJ Stephan.

https://www.instagram.com/p/CvCoqkDsdCh/

Η Έλενα Τσαγκρινού τον αγκάλιασε και του είπε του πολυπόθητο «ναι». «Εννοείται θέλω να γίνω η γυναίκα σου», απάντησε η τραγουδίστρια και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και συγκατοικούν από την πρώτη στιγμή. Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί ωστόσο για την ώρα κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το ευτυχές γεγονός.

Πηγή κεντρικής: elenatsagkrinou_official