Ο Ηλίας Γκότσης επιστρέφει στην οικογένειά του- Η τρυφερή σχέση με τη μαμά του και η κούκλα αδερφή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Ηλίας Γκότσης επιστρέφει στην οικογένειά του-  Η τρυφερή σχέση με τη μαμά του και η κούκλα αδερφή

O νικητής του Survivor 2018 είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι καταιγιστικές και τα τελευταία 24ωρα ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για οριστική αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πηλίδη, οι οποίοι φέρονται να παραβίασαν μερικούς πολύ σημαντικούς κανονισμούς του reality επιβίωσης.

O Ηλίας έχει ήδη έχει έρθει αντιμέτωπος με αποβολή, λόγω του έντονου off camera τσακωμού του με τον Τάκη Καραγκούνια, ωστόσο τελικά η παραγωγή αποφάσισε την παραμονή των δύο παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και οι παίκτες επιστρέψουν στην Αθήνα, ο γνωστός γυμναστής έχει κάθε λόγο να χαρεί αφού έχει μια αξιοζήλευτη οικογένεια.

Ο Ηλίας Γκότσης έχει την πιο cool οικογένεια

Ο 33χρονος νικητής του Survivor 2018 είναι το δεύτερο από τα τρία αδέρφια της οικογένειας Γκότση. Κατάγεται από το Ναύπλιο, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και πλέον μένει μόνιμα στου Παπάγου.

Οι γονείς του, Λόρα και Αντώνης, μεγάλωσαν τον Ηλία, την Έλενα και τον Θοδωρή με πολύ αγάπη και αυτοθυσία ώστε να μην τους λείψει τίποτα. Ο αδερφός του Ηλία, Θοδωρής είναι personal trainer με τα δύο αδέρφια να ανοίγουν συνεταιρικά το γυμναστήριο Need στο Νέο Ψυχικό. Το κοινό τους πάθος για το fitness αποτυπώθηκε σε αυτό το εγχείρημα και δεν είναι τυχαίο πως σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Πριν λίγα 24ωρα ο Θοδωρής Γκότσης μίλησε την εκπομπή «Γεια σου» και διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί σχέσης του Ηλία με την Εύη Σαλταφερίδου.

«Θεωρώ ότι ένας καλός δημοσιογράφος/αρθρογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του και θέλει να παρουσιάζει την αλήθεια στον κόσμο, γνωρίζει ότι τόσο ο Ηλίας, όσο και η Εύη, όχι μόνο έχουν συντρόφους εκτός παιχνιδιού, αλλά κάνουν και καθημερινή παρέα μεταξύ τους. Αυτό άλλωστε το είδαμε και στο έπαθλο επικοινωνίας. Οικογενειακώς στηρίζουμε τον Ηλία γιατί όλα τα χρόνια πορεύεται με βάση την ηθική και τις αξίες του», είπε ο personail trainer.

https://www.instagram.com/p/Cm2SS7Lsdal

H κούκλα αδερφή του Ηλία Γκότση

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως ο παίκτης του Survivor All Star έχει μια υπέροχη αδερφή, την Έλενα η οποία εργάζεται στο ανθοπωλείο της μαμάς τους στα βόρεια προάστια και διατηρεί δικό της brand με κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/BmY56ocgrmF

Για τα παιδικά του χρόνια ο Ηλίας Γκότσης έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μεγάλωσα στου Παπάγου και είμαι το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Ως παιδί, παρότι μεγαλώσαμε φτωχικά, δεν μου έλειψε κάτι. Από μικρός μου άρεσε η ζωγραφική και η γυμναστική. Απέναντι από το κρεβάτι μου έχω έναν αφηρημένο πίνακα που έχω ζωγραφίσει μόνος μου, με πολλά και διαφορετικά χρώματα. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κοιτάω αυτό τον πίνακα και ηρεμώ. Δεν δίνω ονόματα στους πίνακες μου, αλλά οι φίλοι μου έχουν στο σπίτι τους ως δώρο και από έναν πίνακα μου. Ο παππούς και η γιαγιά μου έχουν τελειώσει την Καλών Τεχνών, άρα προφανώς είχα το γονίδιο μέσα μου. Σε ό,τι αφορά τώρα τη γυμναστική ήταν πάντα αυτό το όνειρο μου. Έχω περάσει απ' όλα τα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, πυγμαχία, βόλεϊ, κολύμβηση, tae kwon do. Ακόμη και ενόργανη έχω κάνει, αλλά γρήγορα μου είπαν ότι είμαι πολύ ψηλός γι' αυτό το άθλημα. Επίσης, δεν θυμάμαι ως παιδί να τρώω καθόλου τηγανητά. Πάντα πρόσεχα το σώμα και τη διατροφή μου. Δηλαδή όλα τα παιδιά λάτρευαν τις τηγανητές πατάτες κι εγώ το σπανακόρυζο. Με κορόιδευαν γι' αυτό τ' αδέρφια μου. Ούτε σήμερα θα φάω καθόλου junk food, το αποφεύγω. Ως παιδί δεν έβλεπα πολύ τους γονείς μου γιατί δούλευαν ατελείωτες ώρες κι εμείς μεγαλώσαμε με τη γιαγιά και τον παππού. Μεγάλωσα όμως και με τη φράση της μάνας μου «Ηλία, τιμωρία και σήμερα». Για πολλούς λόγους. Τη μια έπαιζα ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι και την άλλη έσπαγα βάζα επειδή ήμουν υπερδραστήριος. Κάθε φορά που ρωτούσαν τους καθηγητές για τις επιδόσεις μου εκείνοι έλεγαν έξυπνος, αλλά υπερκινητικός και δεν διαβάζει, καθόμουν πάντα τελευταίο θρανίο».

Η μαμά και η αδερφή του νικητή του Survivor, παρουσίασαν το 2021 στη Φαίη Σκορδά μια νέα τάση στην διακόσμηση, τα αποξηραμένα λουλούδια που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ομορφαίνουν κάθε χώρο του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/Cpu7ZW8oYrh

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις την εμφάνισή τους στο Πρωινό.

Η κυρία Λόρα Πιπέρη αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο την είχαμε δει στο Survivor όπου συμμετείχε σε ένα από τα παιχνίδια της παραγωγής.

mamagkotsi.jpg

Τι λέει το κοινό για την αποβολή του Ηλία Γκότση από το Survivor; Ο Ηλίας παραμένει νικητής στην καρδιά των fans του κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Πηγή κεντρικής: ilias_gkotsis