O Θάνος Πετρέλης δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για τις 4 γυναίκες της ζωής του

O Θάνος Πετρέλης δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για τις 4 γυναίκες της ζωής του

O Θάνος Πετρέλης βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του και οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες.

O Θάνος Πετρέλης έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο reality show του ΑΝΤ1, «Fame Story». O γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Σοφία Μοσχοπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Οι δυο τους αποτελούν πρότυπο αφού έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις τρεις κόρες τους (Αγάπη, Ζένια και Σήλια) να είναι η καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 26 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2007.

https://www.instagram.com/p/CmmvAeDp70Q/

«Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ζηλεύει. Όταν εκτόξευαν εσώρουχα ήταν παρούσα φαντάσου. Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί», είχε αναφέρει παλαιότερα ο Θάνος Πετρέλης σχετικά με τη σχέση με την σύζυγό του και τις κόρες τους.

Και πρόσθεσε: «H γυναίκα μου είναι είναι ηρωίδα, μας έχει όλους στα... όπα-όπα. Πολλές φορές, να σου πω την αλήθεια, απορώ πώς τα καταφέρνει, γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις 3 παιδιά και να τα μεγαλώνεις μόνη σου, χωρίς νταντάδες. Είμαι πολύ τυχερός που έχω τη Σοφία δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 χρονών, η μεσαία είναι 10 και 4 ετών θα γίνει σε λίγο η μικρή».

H σπάνια δημόσια εμφάνιση του Θάνου Πετρέλη με την σύζυγό του

Στον επιβλητικό χώρο του Ζαππείου συναντήθηκαν πρόσφατα σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι έδωσαν το παρών στο ετήσιο gala του οργανισμού «The Hellenic Initiative».

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης που παρέλαβε βραβείο για την πολυετή προσφορά του.

petrelis10.jpg

Fame story χωρίς την ατάκα «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου» γίνεται; Δε γίνεται! - Oι epic στιγμές

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρισκόταν και ο Θάνος Πετρέλης με την σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και απόλαυσε τη βραδιά με αγαπημένους φίλους από την εγχώρια showbiz.

Οι family goals φωτογραφίες και το σπίτι τους

Ο 47χρονος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει την υπερέκθεση της οικογένειάς του. Η ευτυχισμένη οικογένεια μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στα βόρεια προάστια και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει γωνιές από τον χώρο τους, μέσα από τα post του τραγουδιστή στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CD_7Wbapj4y/

Ο γνωστός καλλιτέχνης μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τις γυναίκες της ζωής του στα social media, με τις οικογενειακές τους αναρτήσεις να συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

https://www.instagram.com/p/B_K9CTipnQm/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: ndp