Στο νέο post της Αθηνάς Οικονομάκου όλοι παρατήρησαν την αλλαγή στο σώμα της μετά από 2 εγκυμοσύνες

Στο νέο post της Αθηνάς Οικονομάκου όλοι παρατήρησαν την αλλαγή στο σώμα της μετά από 2 εγκυμοσύνες

Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί και τα πρώτα γυρίσματα για την κωμωδία του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς» στην οποία πρωταγωνιστεί η Αθηνά Οικονομάκου. 

Ολιγοήμερες διακοπές στο Γύθειο έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα πρώτα γυρίσματα της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» στην οποία πρωταγωνιστεί. Οι διακοπές στο πατρικό της, μας αποκάλυψαν μία μεγάλη της αγάπη και τους γραμμωμένους κοιλιακούς μετά από δύο εγκυμοσύνες.

https://www.instagram.com/p/CucZZ50NgGC/

Η γυμναστική είναι το μυστικό

Η Αθηνά Οικονομάκου σχεδόν πάντα ξεκινά το καλοκαίρι της από την πατρίδα της, το Γύθειο. Εκεί που ζουν οι γονείς της αλλά και ο αδελφός της Νικήτας με την οικογένειά του. Αλλά και εκεί που πάντα κάνει τα πρώτα της μπάνια με τα παιδιά της, Μάξιμο και Σιέννα.

Φέτος η Αθηνά μας αποκάλυψε και μία μεγάλη της αγάπη, τη γιόγκα. Και η αυτοσυγκέντρωση, το δικό της meditation, ξεκίνησε πάνω σε μία σανίδα του sup, ανοιχτά της παραλίας.

https://www.instagram.com/p/CusC4yqt1aP/

Κανείς πάντως από τους followers της δεν παρατήρησε την κλασσική άσκηση αυτοσυγκέντρωσης. Τα βλέμματα όλων «έπεσαν» πάνω στους γραμμωμένους κοιλιακούς της. Μετά από δύο εγκυμοσύνες το σώμα της είναι καλύτερο από ποτέ, όπως έγραψαν και οι θαυμαστές της στα σχόλιά τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει τον αδερφό της με ένα επικό throwback από τα παιδικά τους χρόνια

oikonomakou2.jpg

Πώς όμως τα κατάφερε η Αθηνά;

Η ίδια έχει πει σε παλαιότερο Q&A στο προφίλ της στο Instagram, ότι δεν στερείται στη διατροφή της, αν και δεν κάνει ιδιαίτερες παρασπονδίες. Το μεγάλο της μυστικό είναι πως μετά τη γέννηση της μικρότερης κόρης της Σιέννα, πριν από δύο χρόνια, πως ξεκίνησε εντατικά να γυμνάζεται.

Με pilates, aerial yoga, trx, αερόβια άσκηση και βάρη, συντονισμένα και αρκετά πειθαρχημένα, το σώμα της όχι απλά επανήλθε στην κατάσταση πριν τις εγκυμοσύνες της, αλλά έγινε ακόμη καλύτερο.

https://www.instagram.com/p/Cug0EFoNFJ3/

Μετά τη σύντομη απόδραση στο Γύθειο, η Αθηνά επέστρεψε στην Αθήνα για τα πρώτα γυρίσματα της κωμωδίας «Ο πρώτος από εμάς» η οποία θα προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές της, τον Μάριο Αθανασίου, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τη Λένα Δροσάκη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Βίβιαν Κοντομάρη.

oikonomakou.jpg

Η κωμωδία αναφέρεται στη φιλία των 6 πρωταγωνιστών και τη ζωή τους που αλλάζει, όταν ο ένας από αυτούς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Αναπροσαρμόζουν όλοι τους τα όνειρά τους και τους στόχους τους με τον έρωτα να γίνεται προτεραιότητά τους.