Τι σημαίνει τελικά το τατουάζ του Harry Styles για την πρώην του Olivia Wilde

Τι σημαίνει τελικά το τατουάζ του Harry Styles για την πρώην του Olivia Wilde
(C)Kevin Mazur

Τι κι αν έχουν περάσει μήνες από τον χωρισμό τους, ο Harry Styles και η σχέση με την Olivia Wilde συνεχίζει να μας απασχολεί. 

Η βόλτα του Harry Styles με σκάφος στην Bolsena της Ιταλίας έγινε viral σε Twitter και Instagram για έναν και μόνο λόγο: το τατουάζ του Styles που δεν είχαμε ξαναδεί και το τι συμβολίζει πραγματικά.

Olivia, Olina ή Olive;

olivia1.jpg

Στην εικόνα που κάνει τον γύρο του Twitter, ο Harry είναι χαλαρός με το μαγιό του στο σκάφος, και στον μηρό του υπάρχει η λέξη Olivia ή μήπως όχι;

Ο 29χρονος έκανε ντεμπούτο όχι σε ένα αλλά σε δύο τατουάζ. Το πρώτο γράφει Olivia και το δεύτερο colazione, που σημαίνει πρωινό ή σνακ στα Ιταλικά. Στην Ιταλία πάντως, ο Harry ήταν με τον James Corden του Late Late Show και το μοντέλο Jacquelyn Jablonski. Και κάπου εκεί ξεκίνησε η κουβέντα για το αν το συγκεκριμένο τατουάζ στο πόδι είναι μια αφιέρωση προς την Olivia Wilde με την οποία ήταν μαζί για δύο χρόνια. Άλλοι φανς του Styles επιμένουν πως αυτό που βλέπουν είναι το όνομα της ιταλικής πόλης Olina ενώ κάποιοι ακόμα βλέπουν τη λέξη Olive (λάδι) ή τη λέξη Obama. Κάποιοι ακόμα θυμήθηκαν το τραγούδι Olivia των One Direction από το 2015 ενώ άλλοι μίλησαν για το Oloveu (I Love You), τον τρόπο με τον οποί μιλούσαν Harry και Wilde στα μεταξύ τους μηνύματα.

https://www.instagram.com/p/CvVHxnCsih0/

Στο Twitter πάντως, οι σκληροπυρηνικοί fans του Harry αδυνατούν να πιστέψουν πως ο Styles θα έκανε τώρα ένα νέο τατουάζ για μια πρώην του.

https://www.instagram.com/p/CvVICDlLXkD/

Σου θυμίζουμε πως η Wilde παράτησε κυριολεκτικά τον πατέρα των παιδιών της Jason Sudeikis για τα μάτια του πρωταγωνιστή της ταινίας, Don't Worry Darling την οποία και σκηνοθέτησε και εξαιτίας του δεσμού με τον 29χρονο, έζησε πολλές τραυματικές στιγμές στη σχέση με τον πατέρα των δύο παιδιών της, με αποκορύφωμα την παράδοση των εγγράφων για την επιμέλεια των παιδιών στη διάρκεια της παρουσίασης της ηθοποιού στο CinemaCon τον Αύγουστο του 2022.

Το πιο τοξικό trend του εξωτερικού: Ο Harry Styles το επόμενο θύμα των live

olivia2.jpg

Eμείς θα υποθέσουμε πως ο Harry «χτύπησε» πραγματικά το όνομα της Olivia στο πόδι του σε μια στιγμή τρέλας και μεγάλου έρωτα γιατί όλα τα ζει με πάθος, ακόμα κι όταν αυτά τελειώσουν, μένουν τα ενθύμια!