Προδομένη η Wilde από την EmRata για τη σχέση της με τον Styles αλλά τα σχόλια μίσους χειρότερα

Προδομένη η Wilde από την EmRata για τη σχέση της με τον Styles αλλά τα σχόλια μίσους χειρότερα

«Harry; Σου αξίζει κάποια καλύτερη. Είναι εντελώς χάλια», γράφουν ανάμεσα σε αλλά κακόβουλα σχόλια στο προφίλ του 31χρονου top model. 

Δεν έχει σημασία αν δεν υπάρχει στον κόσμο ελπίδα καμιά, οι fans είναι fans και πάντα θα ελπίζουν πως έχουν πιθανότητες για να διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους είτε είναι είναι ο Χάρης της γειτονιάς είτε ο Harry Styles.

Και η αλήθεια είναι πως ένα σημαντικό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού θέλει να βγει ραντεβού με τον Harry Styles. Αλλά υπάρχει ένα βασικό εμπόδιο ακόμα και για εκείνες που έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να βγούνε μαζί του: θα πρέπει να προετοιμαστούν προκειμένου να επιβιώσουν από την οργή των θαυμαστών του. Και αυτό είναι κάτι το οποίο η Emily Ratajkowski, η οποία εθεάθη να φιλιέται μαζί του στο Τόκιο το Σαββατοκύριακο, γνωρίζει ήδη πολύ καλά.

Η Emily Ratajkowski χωρίζει τον κατά συρροή άπιστο& γίνεται σαφές πως η απιστία δεν κάνει διακρίσεις

Ως απάντηση στα πλάνα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, οι fans του Styles έσπευσαν να εξωτερικεύσουν το σοκ και την απόγνωσή τους. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Em είναι κάτι παραπάνω από ικανή να σταθεί στην κριτική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μερικοί άνθρωποι ανησυχούν δικαιολογημένα για εκείνη και την ψυχική της ηρεμία –ειδικά δεδομένου του μισογυνισμού που υπέστη η πρώην του Styles, Olivia Wilde.

Τα viral φιλιά στο Τόκιο

Η Emily Ratajkowski και ο Harry Styles εθεάθησαν να φιλιούνται δημόσια στο Τόκιο -τοποθεσία όπου βρίσκεται ο καλλιτέχνης ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του «Love On Tour», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ένα μπαράζ μηνυμάτων μίσους και προσβλητικών σχολίων κατά της Emily από τους θαυμαστές του Styles στα social media.

Ντυμένοι με stylish looks, το αποκλειστικό βίντεο της Daily Mail δείχνει το ζευγάρι στην ιαπωνική πρωτεύουσα να χορεύει, μεταξύ φιλιών άλλων πλάνων, καθώς προσπαθεί να προστατευτεί από τη βροχή.

Αν και το viral βίντεο εξέπληξε πολλούς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ζευγάρι γνωρίζεται εδώ και αρκετό καιρό. Μια πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Harry και η Emily γνωρίζονται αρκετό καιρό και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Το να απαθανατίζονται από την κάμερα την ώρα που φιλιούνται στο Τόκιο και μετά να διαδίδεται αυτό το βίντεο σε όλο τον κόσμο δεν ήταν κάτι που κανένας από τους δύο περίμενε, αλλά δεν κρατούν τίποτα κρυφό».

Mετά το viral βίντεο, ο λογαριασμός της Ratajkowski κατακλύστηκε από απεχθή μηνύματα από τους θαυμαστές του Styles και ειδικότερα στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram τα σχόλια είναι απαράδεκτα.

Κάποιοι, συμβούλεψαν την 31χρονη να απενεργοποιήσει τα σχόλια του προφίλ της προειδοποιώντας: «Θα απενεργοποιούσα τα σχόλιά σου τώρα που έρχονται οι θαυμαστές του Harry». Άλλοι θαυμαστές του Styles, κατέφυγαν στο Name Calling στο προφίλ της και με υποτιμητικές αποδοκιμασίες απευθύνθηκαν στον 29 προκειμένου να τον συνετίσουν: «Harry; Σου αξίζει κάποια καλύτερη. Είναι εντελώς χάλια». Κάποιοι το πήγαν παραπέρα, κάνοντας Slut Shaming: «Όλοι στον κλάδο έχουν κοιμηθεί μαζί σου, για όνομα του Θεού». Πολλοί followers, επέλεξαν emojis φιδιών προκειμένου να «ξεράσουν» δηλητήριο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μείνε μακριά από τον Harry» ή «Άσε τον άντρα μου ήσυχο». Υπήρχαν και εκείνοι που δεν δίστασαν να φέρουν στο προσκήνιο και το παιδί της μιλώντας για πρότυπα: «Κάθε μέρα ένας νέος άντρας; Υπέροχο πρότυπο για το παιδί σου», ενώ κάποιος άλλος πήγε το hate ακόμα παραπέρα γράφοντας, «Μακάρι να μην υπήρχες».

Παρόλα αυτά, ορισμένοι θαυμαστές του Styles υπερασπίστηκαν το ζευγάρι και το δικαίωμά τους να είναι μαζί

Προς υπεράσπιση της Emily, υπήρξαν και εκείνοι που ζήτησαν από τους fans να τής φέρονται με σεβασμό και ευγένεια, αναφέροντας τα τρολ μηνύματα ως «παραλήρημα». Ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ζητώ συγγνώμη για αυτή την επίθεση των θαυμαστών εναντίον σου. Προφανώς δεν ξέρουν το νόημα του τραγουδιού "Treat People With Kindness". Μερικοί άνθρωποι πρέπει απλώς να ωριμάσουν. Λυπάμαι λοιπόν».

Ο χωρισμός του Harry με την Olivia Wilde

Ο 29χρονος pop star και η 39χρονη ηθοποιός Olivia Wilde, τερμάτισαν τη σχέση τους τον περασμένο Νοέμβριο, επικαλούμενοι «διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια». Όσο κι αν η Wilde προσπάθησε να υπερασπιστεί τη σχέση της με τον Styles στα δεκάδες δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αυτή, εν τέλει ο χωρισμός τους ήταν μονόδρομος. Οι δυο σταρ, αφού πρωταγωνίστησαν στην πολυσυζητημένη ταινία «Don't Worry Darling» που προκάλεσε αντιδράσεις, τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν.

https://www.instagram.com/p/CqEAzn0N-Pe

Στα τέλη Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε ότι ο Styles είχε βρει νέο έρωτα μετά τον χωρισμό αν και η ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Styles και η EmRata απαθανατίστηκαν αποκλειστικά από την DailyMail.com σε διάστημα λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου η Emily φωτογραφήθηκε δίπλα-δίπλα με την Wilde στο after party των Oscars του Vanity Fair.

https://www.instagram.com/p/CqXslQXj5Bx

Αν και η Wilde έχει διατηρήσει τη σιωπή της για το θέμα, πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε αποκλειστικά στη DailyMail.com, «Η Olivia και η Emily ήταν φίλες και αυτό είναι προδοσία. Η Olivia δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό το χάος και αρνείται να πάει πίσω στη ζωή της. Είναι επικεντρωμένη στην καριέρα της και στα δύο παιδιά της και δεν δίνει άλλη ενέργεια στο θέμα».

Όσον αφορά την ερωτική της ζωή, ο άνθρωπος από το περιβάλλον της τόνισε στο site ότι η Olivia «είναι ανοιχτή στα ραντεβού αλλά αρνείται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από αυτό που της αξίζει».

2016 TIFF - “Colossal” Premiere

Αξίζει να αναφερθεί, ότι μετά τον χωρισμό με τον Styles τον Νοέμβριο του 2022, η Wilde φημολογείται ότι αναζωπυρώνει τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, τον 47χρονο Jason Sudeikis με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά: 8χρονο γιο της Otis, και την 6χρονη κόρη της Daisy. Όμως, η πηγή από το περιβάλλον της επιμένει ότι η Olivia δεν πρόκειται να επανασυνδεθεί με κανέναν πρώην της: «Η Olivia δεν χώρισε με τον Harry για να επιστρέψει στον Jason και υπάρχει μηδενική πιθανότητα να τα ξαναβρούν».

«Φίλοι» δηλώνουν Olivia Wilde και Harry Styles αλλά πότε χώρισαν τελικα;

Οι προηγούμενες σχέσεις της Emily

Θυμίζουμε ότι το 31χρονο top model, έχει έναν γιο δύο ετών που ονομάζεται Sylvester Apollo Bear τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard.

https://www.instagram.com/p/Cp-sIQeOqjU

Με τον παραγωγό ταινιών, η Emily χώρισε το καλοκαίρι του 2022 λόγω συστηματικής απιστίας σε βάρος της. Ο επόμενος δεσμός της που έγινε γνωστός είναι με τον κωμικό Pete Davidson (πρώην της Kim Kardashian) ενώ η αμέσως επόμενη σχέση της που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου έναν μήνα, είναι με τον επίσης κωμικό Eric André. Αξίζει να αναφερθεί πως υπήρξαν φήμες και για ειδύλλιο με τον Brad Pitt πριν από λίγους μήνες -κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ο Brad Pitt εθεάθη με την Emily Ratajkowski και τώρα όλοι μιλούν για τον νέο έρωτα του Hollywood

Ένα απλό συμπέρασμα

Ό,τι και αν έγινε, όποια κι αν είναι η συνέχεια, όσο προδομένη κι αν νιώθει μια γυναίκα από μια άλλη γυναίκα, όπου κι αν οδηγήσει το νέο ειδύλλιο, η ρητορική μίσους και η social-media-κή μισογυνική κακοποίηση των γυναικών συντρόφων του Harry είναι απαράδεκτη και φυσικά δεν τιμούν κανέναν. Ρομαντικό το να ζει κάποιος fan το όνειρο στο μυαλό του, είτε με τον Χάρη της γειτονιάς, είτε με το πρίγκιπα Harry ή με τον Harry Styles, αλλά όταν το όνειρο γίνεται εφιάλτης με τέτοιου είδους διαστάσεις το πράγμα ξεφεύγει.