Οι backstage φωτογραφίες της Michelle Yeoh από τον γάμο της είναι το πιο cute post του Instagram

Οι backstage φωτογραφίες της Michelle Yeoh από τον γάμο της είναι το πιο cute post του Instagram
Invision

Η Michelle Yeoh παντρεύτηκε μετά από 19 χρόνια αρραβώνα τον αγαπημένο της, Jean Todt, πρώην CEO της Ferrari.

Η Michelle Yeoh διανύει τα καλύτερά της χρόνια. Όχι μόνο έκανε ένα συγκλονιστικό comeback στη μεγάλη οθόνη, πήρες το πρώτο της Όσκαρ για το "Everything Everywhere All at Once" και οι πόρτες των ταινιών έχουν ανοίξει διάπλατά. Η καριέρα της δεν είναι η μόνη που βλέπει άνθιση. Η Yeoh παντρεύτηκε τον Jean Todt της μετά 19 χρόνια αρραβώνα.

2022 & 2023 είναι οι χρονιές της Michelle Yeoh

Γιατί έγινε τόσος χαμός με το Everything Everywhere All at Once;

Η Michelle Yeoh ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον επί χρόνια σύντροφό της και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ferrari, Jean Todt. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας την Πέμπτη.

Η είδηση του γάμου τους ήρθε στην επιφάνεια καθώς η 60χρονη ηθοποιός ενθουσίασε τους θαυμαστές της με στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ξεχωριστής τους ημέρας στον λογαριασμό της στο Instagram.

"19 χρόνια και ΝΑΙ!!! είμαστε παντρεμένοι!!! Ευχαριστούμε τις οικογένειές μας που μας αγαπούν όλα αυτά τα χρόνια. Σας αγαπάμε και στην υγειά μας για πολλά ακόμα που θα έρθουν." έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/CvRoeeBoJVp/

Στην πρώτη φωτογραφία, η Michelle Yeoh χαμογελάει στο πλευρό του 77χρονου συζύγου της, καθώς κραττιούνται στα χέρια και κοιτούν τις βέρες τους στο περίτεχνα διακοσμημένο κτίριο της Γενεύης όπου και παντρεύτηκαν.

Η Yeoh φόρεσε ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο που έμπαινε μέσα σε μια ψηλόμεση λευκή φούστα από τούλι με βολάν, με τα μαλλιάς της να έχουν ένα wavy look. Ο Todt, εν τω μεταξύ, ήταν κομψός φορώντας σκούρο μπλε κοστούμι και γραβάτα με μοτίβο.

Η ηθοποιός έδωσε επίσης στους θαυμαστές της ένα preview του σκηνικού της γαμήλιας νύχτας τους, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία που έδειχνε τους νεόνυμφους να κάθονται στο κρεβάτι μπροστά από ένα ζευγάρι πετσέτες σε σχήμα κύκνου διακοσμημένες με πέταλα. Στο κεφάλι του κρεβατιού βρίσκονταν περισσότερα πέταλα τοποθετημένα σε σχήμα μεγάλης καρδιάς.

Τέλος, η Yeoh μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία από την ταινία του James Bond "Tomorrow Never Dies" του 1997, στην οποία πρωταγωνιστούσε, με photoshop με τα πρόσωπα της ίδιας και του Todt καθώς κάθονταν σε μια μοτοσικλέτα. Η φωτογραφία έφερε την επιγραφή "Love Never Dies" - αναμφίβολα ένα γλυκό και παιχνιδιάρικο νεύμα για τη μακρά σχέση και τον 19χρονο αρραβώνα του ζευγαριού.

Όχι, το Everything Everywhere All at Once δεν θα έχει συνέχεια (και ευτυχώς να λέμε)

Τα μηνύματα & οι ευχές

"Ευτυχισμένο γάμο να έχετε Jean Todt και Michelle Yeoh, σας αγαπώ τόσο πολύ", έγραψε στο Instagram ο οδηγός αγώνων Felipe Massa, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τελετή. Η ανάρτησή του περιλαμβάνει φωτογραφίες της Yeoh και του νέου της συζύγου να ποζάρουν με το Όσκαρ και τη γαμήλια τούρτα, καθώς και ένα γράμμα που περιγράφει λεπτομερώς το μακρύ ταξίδι του ζευγαριού μέχρι την εκκλησία.

"Γνωριστήκαμε στην Σαγκάη στις 4 Ιουνίου 2004", ξεκινούσε ένα γράμμα του γάμου - το οποίο μοιράστηκε στο Instagram ο πρώην οδηγός της Ferrari Formula 1, Felipe Massa.

"Στις 26 Ιουλίου 2004, ο J.T πρότεινε να παντρευτεί την M.Y και εκείνη είπε ΝΑΙ", συνέχιζε το γραμμα, αποκαλύπτοντας ότι ο Todt και η Yeoh αρραβωνιάστηκαν μετά από λιγότερο από δύο μήνες σχέσης, ενώ παντρεύτηκαν μετά από 19 χρόνια.

"Σήμερα, μετά από 6992 ημέρες, στις 27 Ιουλίου 2023 στην Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, είμαστε τόσο ευτυχείς που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!", κατέληγε το σημείωμα.

https://www.instagram.com/p/CvN8fZHO6sA/

Στις αναρτήσει στα social media, ευχές έστειλαν και celebrities που γνωρίζουν το ζευγάρι, όπως η Naomi Campbell που τους έγραψε πόσο τους αγαπάει αλλά και ο σκηνοθέτης και συνεργάτης της Michelle Yeoh, Paul Feig, που ανυπομονεί να γιορτάσουν τον γάμο τους από κοντά.