Όχι, το Everything Everywhere All at Once δεν θα έχει συνέχεια (και ευτυχώς να λέμε)

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Όχι, το Everything Everywhere All at Once δεν θα έχει συνέχεια (και ευτυχώς να λέμε)
Vianney Le Caer/Invision/AP

Το πολυβραβευμένο Everything Everywhere All At Once ξέρουμε ότι δεν θα έχει sequel και χαιρόμαστε γι' αυτό.

Το πολύσυζυτημένο, πολυβραβευμένο, πολυ-τα-Πάντα-Όλα δεν θα έχει sequel και η πρωταγωνίστριά του, Michelle Yeoh επιβεβαιώνει αυτό που όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε για το "Everything Everywhere All at Once".

Everything Everywhere All at Once - Δεν χρειάζονται όλες οι επιτυχίες συνέχεια

Το να κάνεις ένα πολυαναμενόμενο sequel μετά από χρόνια όπως το "Freaky Friday", το καταλαβαίνουμε. Το να κάνεις sequel σε μια κόμικ ταινία υπερήρωα, το καταλαβαίνουμε. (Το να κάνεις ένα αναπάντεχο sequel και μάλιστα μιούζικαλ στην πιο ιδιαίτερη υπερηρωική ταινία που έχει βγει ποτέ βέβαια, ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει, αλλά θα το καταλάβουμε με το Joker 2). Το να κάνεις sequel σε οποιαδήποτε ταινία πάει καλά σε κριτικούς, κοινό, box office ή βραβεία, όχι δεν το καταλαβαίνουμε.

Είναι επίσημο: Το Freaky Friday 2 θα έχει το freaky reunion που ζητάμε τόσα χρόνια

https://www.instagram.com/p/Csg8-fgL0OH

Το ίδιο ισχύει και για το "Everything Everywhere All at Once" και ευτυχώς, η πρωταγωνίστριά του, Michelle Yeoh, επιβεβαίωσε αυτό ακριβώς που θέλαμε.

That's a wrap! Joker και Harley Quinn ποζάρουν σοβαροί και ολοκληρώνουν τα γυρίσματα του Joker 2

Μιλώντας στο "Kering Women in Motion talks" του Variety στις Κάννες, η προσφάτως βραβευμένη με Όσκαρ (και όχι μόνο) Michelle Yeoh κατέρριψε τις όποιες σκέψεις υπήρχαν σχετικά με το αν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια συνέχεια

"Δεν υπάρχει sequel. Θα κάναμε απλώς το ίδιο πράγμα", είπε η 60χρονη ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως το κοινό απέδειξε ότι διψάει για νέες ιδέες και δεν ενδιαφέρεται τόσο για ανακύκλωση των παλιών. "Είναι απλώς θέμα του να προχωράμε και να αρνούμαστε να πούμε ότι αυτός είναι ο 'κανονικός τρόπος'. Με τον 'κανονικό τρόπο', το 'Τα Πάντα Όλα' θα είχε προταθεί; Πριν από 5 με 10 χρόνια, μάλλον όχι."

Η Yeoh αποκάλυψε επίσης ότι από τότε που πρωταγωνίστησε στην παρανοϊκή και υπερβολική ταινία δράσης των Daniel Kwan και Daniel Scheinert, έχει δει βελτιώσεις σε όλο το Χόλιγουντ, λέγοντας ότι επιτέλους λαμβάνει σενάρια που δεν περιγράφουν χαρακτήρες "ως κινέζικης ή ασιατικής εμφάνισης άτομο".

Γιατί έχει γίνει τόσος χαμός με το Everything Everywhere All at Once;

Να θυμίσουμε ότι το "Everything Everywhere All At Once" είναι η πιο πολυβραβευμένη ταινία στον κόσμο, σαρώντας σε πολλές περσινές βραδιές βραβείων. Στη φετινή τελετή της Ακαδημίας που όπου βραβεύτηκαν οι περσινές κινηματογραφικές επιτυχίες, απέσπασε συνολικά 7 Όσκαρ (όπως Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Γυναικείου, Β' Ανδρικού, Β' Γυναικείου, Πρωτότυπου Σεναρίου και Μοντάζ). Κέρδισε επίσης 2 Χρυσές Σφαίρες, 5 Critics' Choice βραβεία , ένα BAFTA, 4 (ρεκόρ) βραβεία SAG, 7 Independent Spirit βραβεία, ενώ είχε νίκες στα βραβεία και των τεσσάρων Σωματείων (DGA, PGA, SAG και WGA).