Στον απολογισμό ζωής που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου υπήρξε μία παρεξήγηση και μία πικρία για το Love it

Στον απολογισμό ζωής που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου υπήρξε μία παρεξήγηση και μία πικρία για το Love it

Η διαδικτυακή παρεξήγηση ενός σχολίου της Ιωάννας Μαλέσκου την ανάγκασε να κάνει διευκρινήσεις για τον πρώην συνεργάτη της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.  

Η Ιωάννα Μαλέσκου στις πρώτες διακοπές της μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, έχει διάθεση απολογισμού και επαναπροσδιορισμού. Το μαρτυρούν δύο αναρτήσεις που έκανε στο Instagram, η μία εκ των οποίων προκάλεσε και ποικίλα σχόλια και μία μικρή παρεξήγηση που λύθηκε επί τόπου και από τον ενδιαφερόμενο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CuemJSnIZTB/

«Αυτό το καλοκαίρι ξεκαθάρισαν πολλά»

Όταν μία γυναίκα γίνεται μαμά, αλλάζουν πολλά. Αλλάζουν προτεραιότητες, ξεκαθαρίζουν σκέψεις και συναισθήματα και κάποια πράγματα παύουν να έχουν πια τόση μεγάλη σημασία. Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και η Ιωάννα Μαλέσκου .Τα είπε όλα με ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CvNc4j1otpn/

Και όπως έγραψε: «Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα. Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη.. και πότε πότε να «πετάς και στα σύννεφα». Ευτυχώς για μένα, το «ροζ συννεφάκι» μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)».

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τις πιο «Love it» φωτογραφίες με την κόρη της στο νέο τους σπίτι

Κάποιοι όμως από τους followers της κατάλαβαν πως η Ιωάννα άφηνε μία αιχμή για τον στενό της φίλο και πρώην συνεργάτη της, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση για να βρίσκεται σε άλλη εκπομπή. Και οι δύο έσπευσαν να διευκρινίσουν πως δεν συμβαίνει τίποτε με τη σχέση τους. Αρχικά η Ιωάννα που μίλησε για αυθαίρετα συμπεράσματα.

maleskouposeidonas2.jpg

Αλλά και ο Ποσειδώνας στη συνέχεια ο οποίος διευκρίνισε πως: «Η σχέση μας δεν εξαρτάται από εκπομπές. Καλό καλοκαίρι».

maleskouposeidonas3.jpg

Η Ιωάννα όμως μας φύλαξε μία ακόμη έκπληξη με αφορμή μία φωτιά στις εγκαταστάσεις του ομίλου Κρήτη TV, το κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της. Εκεί είχαμε συγκίνηση, συμπαράσταση στους παλιούς της φίλους αλλά και μία πικρία για όσα συνάντησε όταν ήρθε πια στην Αθήνα.

maleskou_kriti.jpg

Και μεταξύ άλλων λέει στο μήνυμά της: «Μιλώντας για φωτιές όλο αυτό το διάστημα, άλλη μία, διαφορετική αλλά εξίσου αμείλικτη ήρθε να μαυρίσει την καρδιά μου. Στην εφημερίδα Νέα Κρήτη του ομίλου της Κρήτης TV της οικογένειάς μου για πάντα. Εκεί ξεκίνησα τη διαδρομή μου. Εκεί έκανα τους φίλους μου. Από εκεί έφυγα για να έρθω Αθήνα. Εκεί με άφησαν να ανοίξω τα φτερά μου και μου έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα μου ζωή».

Και αφού εκφράζει την συμπαράστασή της και μιλά για το σθένος όλων των συνεργατών του ομίλου να συνεχίσουν κανονικά να δουλεύουν σκουπίζοντας τις στάχτες παράλληλα, κλείνει με μία σκέψη της που έχει το δικό της νόημα: «Αυτή είναι αγάπη για τη δημοσιογραφία. Αγάπη και αλληλεγγύη. Μα πάνω από όλα η αγκαλιά που δίνεις στην οικογένειά σου. Αυτά είχα μάθει εκεί. Αυτά δεν τα βρήκα δυστυχώς εδώ. Αυτά μου λείπουν. Η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» είναι σαν τον φοίνικα, αναγεννάται από τις στάχτες της. Υπομονή και δύναμη σε όλους σας».

https://www.instagram.com/p/Ctq5NKOI6Vq/

Εδώ δεν έχει υπονοούμενα η Ιωάννα και είναι σαφέστατη η τοποθέτηση της, για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Love it». Η ίδια νιώθει πως δεν είχε τη στήριξη που περίμενε και αυτή την αίσθηση βέβαια δεν την έκρυψε ποτέ.

Απίθανο, προς το παρόν θεωρείται η Ιωάννα να κάνει νέα εκπομπή στην αρχή της σεζόν. Οι προτεραιότητές της αυτή τη στιγμή είναι η κόρη της και η οικογένειά της. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνει μακριά από την τηλεόραση και στο μέλλον.