Η σύγκριση της Ιωάννας Μαλέσκου με την Margot Robbie και το repost με τη Barbie

Η σύγκριση της Ιωάννας Μαλέσκου με την Margot Robbie και το repost με τη Barbie

Θα μπορούσατε, να φανταστείτε την Ιωάννα Μαλέσκου στον ρόλο της Barbie;

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τους πιο ευτυχισμένους μήνες της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπημένο της σύζυγο, Κωνσταντίνο Δανιά και το υγιέστατο κοριτσάκι τους. Μέσα από τους λογαριασμούς στα social media, έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

https://www.instagram.com/p/CugxIoFIa6-/

Η 34χρονη παρουσιάστρια συνεχίζει, να τραβάει τα βλέμματα με το γυμνασμένο σώμα και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της. Ακόμη και στην εγκυμοσύνη της, βλέπαμε στα posts της Μαλέσκου, να κάνει pilates και να μην σταματά την προπόνηση από το daily routine της. Καθημερινά, φοράει τα πιο κομψά, θηλυκά και αέρινα φορέματα τα οποία της χαρίζουν άνεση και δροσιά μέσα στη μέρα.

Ο Βασαλος έκανε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά του και αυτή ήταν η αντίδρασή του σε κορυφαίο σχόλιο

https://www.instagram.com/p/CqqldYwIAZ1/

Αν και μανούλα πλέον, η Ιωάννα Μαλέσκου, προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο και να αφιερώσει στον εαυτό της... Μέσα από ένα story που έκανε repost εχθές το βράδυ στο profile της στο Instagram, είδαμε τη Μαλέσκου να βρίσκεται στο σινεμά μαζί με έναν φίλο της, για να παρακολουθήσει τη νέα ταινία της Barbie που έχει προκαλέσει φρενίτιδα το τελευταίο διάστημα. Το story που ανέβασε ο φίλος της, δείχνει τη Margot Robbie (την πρωταγωνίστρια που υποδύεται την Barbie), να τη συγκρίνει με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στο ρόλο της Barbie;

362689581_179597518307113_5671926929281668666_n-(1).jpg

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει, «στο ρόλο της Barbie, η Ιωάννα Μαλέσκου...» Αφήνοντας να εννοηθεί, η ομοιότητα της Μαλέσκου με τη Margot Robbie... Η αλήθεια είναι πως τα μαλλιά, τα γαλάζια μάτια, αλλά και το χαμόγελο είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μοιάζουν μεταξύ τους... Τι λέτε όμως, θα μπορούσατε να φανταστείτε την Ιωάννα Μαλέσκου, στο ρόλο της Barbie;

Ρίξτε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δείτε μερικές φωτογραφίες της Ιωάννας που θυμίζουν τη Barbie.