Η Κατερίνα Λέχου μεγαλώνει όμορφα: Οι πόζες με μαγιό, ο γάμος με τον Μάνο Στρατάκη και η «Μάγισσα»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Λέχου μεγαλώνει όμορφα: Οι πόζες με μαγιό, ο γάμος με τον Μάνο Στρατάκη και η «Μάγισσα»

Βλέποντας τις επαναλήψεις από το «Είσαι το ταίρι μου» και το «Ευτυχισμένοι μαζί», αλλά και τα πλάνα από τη «Μάγισσα» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει το συμπέρασμα είναι ένα: Η Κατερίνα Λέχου κέρδισε τον χρόνο.  

Η Κατερίνα Λέχου έχει ένα σπάνιο τρόπο, να διαχειρίζεται την εικόνα της. Ακόμη και οι λιγοστές πόζες της με μαγιό είναι άφιλτρες, πολλές φορές μας έχει δείξει περήφανα τις ρυτίδες της και ένας από τους λόγους που μεγαλώνει όμορφα εκτός από την ψυχική της ισορροπία, είναι και η ηρεμία της προσωπικής της ζωής. Φέτος συμπληρώνει 9 χρόνια γάμου με τον Μάνο Στρατάκη, πριν τη δούμε στον τηλεοπτικό της γάμο με τον Γιώργο Γάλλο στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1.

https://www.instagram.com/p/CgutiSarAxM/

Η επιλογή της απόστασης και η Μανιάτισσα Δαμιανή Λάσκαρη

Με κίνδυνο να χαρακτηριστεί μερικές φορές και ως σνομπ, η Κατερίνα Λέχου, όλα αυτά τα χρόνια που την θαυμάζουμε για το ταλέντο της, έχει έναν μοναδικό τρόπο να κρατά απόσταση από τη δημοσιότητα, παραμένοντας ωστόσο στην πρώτη γραμμή της δουλειάς της. Επιλεγμένες οι δημόσιες εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις της, μετρημένες στα δάχτυλα οι αναρτήσεις της στα social media. Το κάνει μόνο όταν αισθάνεται άνετα να μας μεταφέρει τη χαρά της.

https://www.instagram.com/p/CPEZIBAlFaQ/

Χαρίζοντάς μας ορισμένες φορές, άφιλτρες, φυσικές και ανεπιτήδευτες πόζες με μαγιό στην παραλία από τις διακοπές της. Έχοντας για παράδειγμα για σκιά της, μία παλέτα για να κρεμάσει την πετσέτα της. Αυτό της φτάνει και είναι αρκετό και είναι δείγμα της απλότητας που την χαρακτηρίζει.

Και μεταξύ μας, αυτή η απλότητα είναι είδος προς εξαφάνιση στα social media.

https://www.instagram.com/p/ChHhVXMo3hF/

Η δική της η καθημερινότητα αυτή την εποχή είναι αφιερωμένη στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, στη Μάνη και την Αθήνα και να συνεχίζονται και το καλοκαίρι με κάποιες μικρές διακοπές.

Η Κατερίνα Λέχου διδάσκει ξανά στυλ με μία «μαγική» αλλαγή στο look της πριν το comeback της στην TV

Όπως θα δεις και σε αυτές τις φωτογραφίες, χωρίς την τοπική ενδυμασία της Δαμιανής Λάσκαρη την οποία θα υποδυθεί, (σύζυγος του ξακουστού καπεταναίου Μιχάλη Λάσκαρη που υποδύεται ο Γιώργος Γάλλος) είναι σα να μην πέρασε μία μέρα ως προς την εμφάνισή της, από τότε που ταλαιπωρούσε ως Βίκυ τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, στο «Είσαι το ταίρι μου».

https://www.instagram.com/p/CvRnmmaAUHM/

«Όσες σκιές είναι πίσω μας εμείς πάντα θα βλέπουμε μπροστά» είναι το μότο της με αυτοπεποίθηση, αν και αυτή την αυτοπεποίθηση, όπως έχει παραδεχθεί σε συνεντεύξεις της, άργησε πολύ να τη βρει.

https://www.instagram.com/p/CCS1dk7pc1w/

Την διαύγεια στη ζωή της, για να χρησιμοποιήσουμε μία δική της έκφραση, την έφερε και ο σύζυγός της, παλαίμαχος πολίστας και ιδιοκτήτης γνωστού κοσμηματοπωλείου, Μάνος Στρατάκης. Μετρούν 14 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου και αυτός ο έρωτας προέκυψε την κατάλληλη στιγμή.

lehou_stratakis.jpg

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και στο πως χειρίζονται τις μεταξύ τους κρίσεις: «Όταν έχεις θέματα αυτοπεποίθησης, δεν βλέπεις καθαρά. Όταν εμφανίστηκε ο Μάνος, ευτυχώς, ήμουν σε φάση διαύγειας. Κύλησαν 15 χρόνια με δυσκολίες, αναταράξεις, αγώνα και πολλές αγάπες, αλλά ποτέ με χωρισμούς. Στις μεγάλες μας εντάσεις, του έλεγα: «Δεν θα φύγεις από το σπίτι. Θα καθίσεις εδώ να μιλήσουμε, πρέπει να τα βρούμε».

Ένας ακόμη λόγος που αξίζει τον θαυμασμό μας εκτός από αυτά που φαίνονται ως εξωτερικά χαρακτηριστικά της, είναι η ωριμότητα της στην κριτική την οποία κατά καιρούς έχει δεχθεί.

Δείγμα γυναίκας που τα έχει βρει με τον εαυτό της και έχει ξεφύγει από τη ματαιοδοξία της δουλειάς της: «Όταν κάποιος μου λέει ότι δεν του αρέσω, το θεωρώ πολύ τίμιο. Είμαι ευθύς άνθρωπος γενικότερα και όχι ψεύτρα».