Η Κατερίνα Λέχου διδάσκει ξανά στυλ με μία «μαγική» αλλαγή στο look της πριν το comeback της στην TV

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Λέχου διδάσκει ξανά στυλ με μία «μαγική» αλλαγή στο look της πριν το comeback της στην TV

Έγινε ήδη trend στο Twitter για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά Μάγισσα. Η Κατερίνα Λέχου είναι η αρχόντισσα της Μάνης.

Αν παρατηρήσεις την Κατερίνα Λέχου στο πέρασμα των χρόνων ακόμη και μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους, θα έχεις καταλάβει πως έχει ένα δικό της στυλ χωρίς να ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Φέτος κάνει μία ακόμη αλλαγή στην εμφάνισή της και υπάρχει λόγος για αυτό.

https://www.instagram.com/p/CPEZIBAlFaQ/

Από το μακραμέ νυφικό 10 χρόνια πριν στην σικ αλλαγή εποχής

Η Κατερίνα Λέχου έχει μία δική της fashion ταυτότητα, χωρίς να την παρασύρουν οι επιταγές της μόδας της κάθε εποχής. Με διαχρονική ομορφιά και χωρίς να κάνει τολμηρές αλλαγές. Ούτε καν στα μαλλιά της. Σχεδόν το ίδιο hair style έχει εδώ και πολλά χρόνια. Είτε θα φορέσει ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα, είτε υιοθετήσει το businness look που της ταιριάζει πολύ, δεν περνά ποτέ απαρατήρητη με την ομορφιά της. Αν και η ίδια αυτό το χαρακτηριστικό της άργησε να το κατανοήσει.

https://www.instagram.com/p/B0Y2OoIoWOr/

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της: «H ομορφιά είναι ένα πολύ ωραίο δώρο. Όχι δεν το κατάλαβα από μικρή. Ούτε στο θέατρο το κατάλαβα. Το ένοιωσα στη ζωή, στον δρόμο. Με κοιτούσαν. Πρέπει να αποδεχτείς τον εαυτό σου για να νοιώσεις όμορφος. Άργησα λίγο, πριν τα τριάντα το ένιωσα».

Η Κατερίνα Λέχου ποζάροντας με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ δείχνει πως πρέπει να είσαι στο...«Νησί»

Ακόμη και στον κλειστό μυστικό γάμο της στην Πάτμο πριν από δέκα χρόνια με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, έκανε τη διαφορά, φορώντας ένα μακραμέ φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη ως νυφικό. Δεν μας το αποκάλυψε ποτέ και η όπως είχε πει στο ατελιέ είχε ζητήσει απλά ένα φόρεμα για να πάει σε ένα πάρτι.

https://www.instagram.com/p/Cbh3gAusK_M/

Στις τηλεοπτικές της δουλειές δίνει υπόσταση ακόμη στα ρούχα εποχής που φορά. Την θυμάσαι στην υπέροχη εμφάνισή της στο Νησί. Ακόμη και τα απλά και φτωχικά ρούχα εποχής που είχε φορέσει, ήταν πάντα κομψή.

lexou2.jpg

Στη Μάγισσα τη νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1 από τους δημιουργούς των Άγριων Μελισσών, η Κατερίνα Λέχου κάνει μία εντυπωσιακή αλλαγή όπως φάνηκε και στο υπέροχο τρέιλερ.

Ως αρχόντισσα της Μάνης, σύζυγος του Γιώργου Γάλλου και προύχοντα της περιοχής. Με αραχνούφαντη φορεσιά ανάλογη της κοινωνικής της θέσης. Όπως μας έχουν πληροφορήσει οι συντελεστές της παραγωγής, όλες οι ενδυμασίες των κυριών της σειράς, δημιουργήθηκαν εξαρχής και δεν είναι αντίγραφα ή πρωτότυπα από βεστιάριο ή λαογραφικό μουσείο.

Καπετάνιοι, Πειρατές & η «Μάγισσα» Έλλη Τρίγγου: Τα πρώτα πλάνα και οι δηλώσεις για τη νέα σειρά

Ήδη έχει δημιουργηθεί αναμονή κοινού για τη σειρά και μάλιστα την Παρασκευή που κυκλοφόρησε το τρέιλερ το #magissa ήταν Νο1 trend στο Twitter. Kαι περίσσεψαν τα σχόλια για την εμφάνισή της Κατερίνας Λέχου.