Η Ναταλία Δραγούμη καλωσόρισε τον Αύγουστο με νέες άφιλτρες φωτογραφίες της από τη θάλασσα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ναταλία Δραγούμη καλωσόρισε τον Αύγουστο με νέες άφιλτρες φωτογραφίες της από τη θάλασσα

Η Ναταλία Δραγούμη στα 50 της έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα που έχεις δει κι όλες οι φωτογραφίες της με μαγιό θα σε πείσουν.

Η Ναταλία Δραγούμη, αν και τον περασμένο Φεβρουάριο έκλεισε τα 50, συνεχίζει να έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα της εγχώριας showbiz. Αυτό δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, αφού η ηθοποιός πέρα από λάτρης της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, έχει ασχοληθεί παλιότερα και με το beach volley και τον πρωταθλητισμό.

https://www.instagram.com/p/B3ZMPn_hqTG/

Όσον αφορά τις διατροφικές της συνήθειες, βέβαια, η ίδια προσπαθεί να μην τρώει μετά τις 7 το απόγευμα, ενώ έχει δώσει βάση στη μεσογειακή διατροφή, καταναλώνοντας φρούτα και σαλάτες σε καθημερινή βάση.

Οι νέες φωτογραφίες από την παραλία χωρίς κανένα φίλτρο

Η Ναταλία Δραγούμη καλωσόρισε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με νέες φωτογραφίες της από τη θάλασσα φορώντας ένα ροζ φλοράλ ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ δεν είχε προσθέσει κανένα φίλτρο.

Τα σχόλια για το σώμα τις σε αυτές τις φωτογραφίες ήταν διθυραμβικά με τους περισσότερους να τονίζουν το πόσο ανανεωμένη δείχνει.

Η ηθοποιός, όπως θα δεις αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram, πέραν του ότι προτιμάει να εμφανίζεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει από την καθημερινότητά της από λίγο έως εντελώς αμακιγιάριστη, αγαπάει πολύ το καλοκαίρι, αφού οι πιο πολλές φωτογραφίες της είναι δίπλα στο «κύμα» κι όχι απαραίτητα και δεν αφορούν μόνο την καλοκαιρινή περίοδο.

H κόρη της έχει πάρει τα γονίδιά της

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς, την Κλειώ και τον Φίλιππο. H κόρη της, η οποία κοντεύει τα 20 φαίνεται πως έχει πάρει τα χαρακτηριστικά και τα γονίδια της μαμά της, αλλά ενώ ήδη είναι σε πρακτορείο μοντέλων η ίδια θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το fashion business. Σπουδάζει άλλωστε, ήδη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μαμά και κόρη, με αφορμή την "31η AXDW" και την επίδειξη Vassilis Zoulias, περπάτησαν μαζί στην πασαρέλα γοητεύοντας το κοινό που παρακολούθησε την επίδειξη. Ωστόσο, η ηθοποιός είπε για την κόρη της και το modelling:

«Η κόρη μου είναι ένα χρόνο σε πρακτορείο στο μοντέλων. Θέλει να ασχοληθεί με το fashion-business, να σπουδάσει μόδα ως επιχείρηση. Δεν είναι ο στόχος της να γίνει μοντέλο. Το σκέτο μοντέλο δεν θα το συνιστούσα, δηλαδή αν μου έλεγε ότι θα κάνει μόνο αυτό θα προσπαθούσα να την πείσω να έχει ένα πτυχίο ή κάτι. Είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης, μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε δεν θα το ήθελα».

https://www.instagram.com/p/Cp-F0PGouga/