Η Σμαράγδα Καρύδη καλωσόρισε τον Αύγουστο με μπικίνι και η μισή showbiz θαύμασε το σώμα της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σμαράγδα Καρύδη καλωσόρισε τον Αύγουστο με μπικίνι και η μισή showbiz θαύμασε το σώμα της

Το hashtag για τα γενέθλιά της σε λίγες μέρες και το «Έλα κουκλάρα μου» από τη Ναταλία Δραγούμη. Η Σμαράγδα Καρύδη στα 53 της χρόνια έχει αθλητικό κορμί δίχως ατέλειες, όπως φάνηκε από τις πόζες της στην γωνιά που αγαπά περισσότερο στο σπίτι της στην Αίγινα. 

Σταθερά στην Αίγινα στο καλόγουστο εξοχικό της περνά το καλοκαίρι της η Σμαράγδα Καρύδη και με την θετική της ενέργεια που πάντα την χαρακτηρίζει μας ευχήθηκε καλό μήνα. Αφήνοντας άφωνους φίλους και συναδέλφους της με τις αναλογίες της. Πάντως υπάρχει λόγος που είναι τόσο χαρούμενη στις πόζες της.

https://www.instagram.com/p/CucSw99tX6c/

Γιόρτασε πρόωρα τα γενέθλιά της

Η λιονταρίνα στο ζώδιο Σμαράγδα Καρύδη είναι η χαρά της ζωής ούτως ή άλλως. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που είναι πλημμυρισμένη από θετική ενέργεια στην καθημερινότητά της και έχει μάθει να δίνει σημασία μόνο στη φωτεινή πλευρά της ζωής. Και αυτό τη βοηθά να πηγαίνουν όλα καλά και στα επαγγελματικά της. Μαζί βέβαια με το ταλέντο της. Η μεγάλη φετινή τηλεοπτική επιτυχία του IQ 160 στο Star, είναι ένα παράδειγμα.

https://www.instagram.com/p/CqQRYs6qKo-/

Χθες από μία υπέροχη γωνιά δίπλα στην πισίνα του εξοχικού της στην Αίγινα, το σπίτι που έχει αγοράσει από την εποχή του «Παρά Πέντε» δίπλα από εκείνο του Γιώργου Καπουτζίδη, θέλησε να μας ευχηθεί καλό μήνα: «Καλώς ήρθες μήνα με τα δύο φεγγάρια» όπως σωστά μας υπενθύμισε στην ανάρτησή της.

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε φινάλε του IQ 160 με ένα φιλί και ένα μεγάλο reunion από το Παρά Πέντε

https://www.instagram.com/p/CvaNzQht3yc/

Οι πόζες της όμως προκάλεσαν ταραχή. Η μισή showbiz της εξέφρασε το θαυμασμό της για τις αναλογίες της. Όπως και αρκετοί από τους θαυμαστές της.

Η χαρά της Σμαραγδένιας (όπως συχνά την αποκαλούν) Καρύδη, οφείλεται σε έναν ακόμη λόγο. Γιατί αυτό τον μήνα, στις 9 Αυγούστου έχει τα γενέθλιά της. Μας το θύμισε και η ίδια με το ειδικό hashtag κάτω από την ανάρτησή της, με το birthday girl. Για τυπικούς λόγους να σας πούμε πως η Σμαράγδα κλείνει τα 53.

Μόνο για τυπικούς, γιατί εμφανισιακά είναι μόνο 30.