Η Ελένη Χατζίδου στις Μαλδίβες με μπικίνι μάς θύμισε πως και οι μαμάδες έχουν γυμνασμένο σώμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Χατζίδου στις Μαλδίβες με μπικίνι μάς θύμισε πως και οι μαμάδες έχουν γυμνασμένο σώμα

Η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η μικρή Μελίτα έκαναν το πρώτο τους μακρινό ταξίδι πηγαίνοντας στις Μαλδίβες. Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους εκεί είναι μοναδικά ενώ η τραγουδίστρια φαίνεται πιο γυμνασμένη από ποτέ.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια και μαζί έχουν αποκτήσει την 4 χρονών Μελίτα - Δήμητρα. Το ζευγάρι φέτος συνεργάστηκε και επαγγελματικά παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή του Star - Breakfast@Star - με επιτυχία, μάλιστα, καθώς το κανάλι αποφάσισε να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να παρουσιάζουν τη συγκεκριμένη εκπομπή.

https://www.instagram.com/p/Cs4J9dmt8ni/

Παρ' όλα αυτά, το ζευγάρι έχει μάτια μόνο για την κόρη τους, τη μικρή Μελίτα, στην οποία θέλουν να προσφέρουν κάθε εμπειρία και γνώση. Γι' αυτό, όπως θα δεις και στο προφίλ της τραγουδίστριας αλλά και του Ετεοκλή στο Instagram η Μελίτα έχει κάνει κατά καιρούς πολλές δραστηριότητες με τους γονείς της, πέρα από τις ώρες που περνάει στον παιδικό σταθμό. Μαγειρεύουν, ζωγραφίζουν, τραγουδάνε, κάνουν πειράματα, μαθαίνουν για τα ζώα και άλλα πολλά.

Το ταξίδι στις Μαλδίβες

Αυτή τη φορά η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισαν για πρώτη φορά να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι με την κόρη τους και κάπως έτσι βρέθηκαν στις Μαλδίβες. Μαζί τους, η μαμά και ο μπαμπάς του Ετεοκλή Παύλου αλλά και ο αδερφός του. Ήδη, από τα πρώτα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η τραγουδίστρια φαίνεται πως αυτό το ταξίδι είναι μια εμπειρία ζωής γι' αυτούς και θα τους μείνει αξέχαστο.

Η δε Μελίτα ρωτάει τη μαμά και τον μπαμπά για όλα τα όμορφα και καινούργια πράγματα που βλέπει στο ταξίδι τους, δείχνοντας πολύ ενθουσιασμένη, ενώ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σκάρωσαν κι ένα παιχνίδι για την ίδια με έναν χαμένο θησαυρό.

Η πόζα στην παραλία

Η Ελένη Χατζίδου, ωστόσο σήμερα δημοσίευσε και μια φωτογραφία της από την παραλία στις Μαλδίβες, στην οποία φάνηκε το πόσο καλλίγραμμο σώμα έχει.

https://www.instagram.com/p/Cvb8FFzStH0/

Πολλοί από τους followers της σχολίασαν το γυμνασμένο της σώμα, με κάποιους να αναφέρονται σε εκείνη αποκαλώντας την στα σχόλια ακόμα και «αγαλματένια».

Η τραγουδίστρια διατηρεί τη φόρμα της ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή ενώ τα healthy bowls και τα healthy pancakes που επιλέγει πολλές φορές για να ξεκινήσει τη μέρα της έχουν δώσει έμπνευση και σε πολλούς από τους followers της, που της ζητούν τις συνταγές. Παράλληλα, η ίδια έχει βάλει στη ζωή της τη γυμναστική, την οποία προσπαθεί να μην παραλείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα.