Ένα «μπράβο» στην Ελένη Χατζίδου από τους φανς της για την αγάπη που δείχνει στη μαμά του Ετεοκλή

Ένα «μπράβο» στην Ελένη Χατζίδου από τους φανς της για την αγάπη που δείχνει στη μαμά του Ετεοκλή

Οι κοινές διακοπές με την πεθερά της και τον αδελφό του Ετεοκλή Παύλου στις Μαλδίβες δείχνει πως η Ελένη Χατζίδου έχει μία πολύ ωραία σχέση μαζί τους. 

Οικογενειακές διακοπές με όλη τη σημασία της λέξης κάνει η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους Μελίτα, γιατί στην παρέα τους έχουν δύο ακόμη πρόσωπα: Την μαμά του Ετεοκλή Δήμητρα και τον αδελφό του Θανάση. Αλλά οι φανς της Ελένης έδωσαν τα εύσημα για αυτή τη σχέση που έχει με την πεθερά της.

https://www.instagram.com/p/Cvc6NA4P_i3/

Η δυνατή σχέση του Ετεοκλή με την μαμά του από την εποχή του ατυχήματός του

Ο Ετεοκλής Παύλου είχε κάνει μία τρυφερή δημοσίευση κατά το παρελθόν μιλώντας για τη δύναμη της μητέρας του Δήμητρας την περίοδο του σοβαρού του ατυχήματος, όταν είχε πέσει σε κώμα. Τότε είχαμε καταλάβει πολύ καλά τη λατρεία που της έχει: «Στον όρο μητέρα, εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα. Πάντα δίπλα μου στα πιο δύσβατα και σκοτεινά μονοπάτια, σε αυτά που ακόμα και ο ίδιος μου ο εαυτός προσπαθεί να ξεχάσει ότι υπήρξε».

Η κυρία Δήμητρα Παύλου μεγάλωσε μόνη της τα δύο αγόρια της, τον Ετεοκλή και τον Θανάση, γιατί ο σύζυγός της «έφυγε» από τη ζωή όταν τα παιδιά της ήταν σε μικρή ηλικία. Και ανέπτυξε μία πολύ ωραία σχέση και με την Ελένη Χατζίδου , μετά τον γάμο με τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/CfpLLuuL2Km/

Το διαπίστωσαν και οι φανς της Ελένης όταν είδαν τις φωτογραφίες από τις διακοπές στις Μαλδίβες και μάλιστα την επαίνεσαν για την τόσο όμορφη σχέση που έχει μαζί της.

hatzidousxolia.jpg

Φυσικά η κυρία Δήμητρα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μαζί με τον δεύτερο γιο της, έχουν υπό την προστασία τους την μικρή Μελίτα σε αυτό το ταξίδι.

Η Ελένη Χατζίδου στις Μαλδίβες με μπικίνι μάς θύμισε πως και οι μαμάδες έχουν γυμνασμένο σώμα

pavloumama.jpg

Και δεν είναι η πρώτη φορά, όπως έχουμε δει και στο προφίλ του Ετεοκλή στο Instagram. Η χθεσινή μέρα στο εξωτικό νησάκι στο οποίο διαμένουν είχε και μία θαλάσσια βόλτα για να δει η μικρή Μελίτα τα δελφίνια.

Η Ελένη και σε μία πιο πρόσφατη φωτογραφία της, μας δείχνει ξανά εκτός από την χαρούμενη καλοκαιρινή της διάθεση και τις τέλειες αναλογίες που έχει το σώμα της.

https://www.instagram.com/p/Cvep5VaSCNr/