Το προς πώληση σπίτι του Bradley Cooper είναι το απόλυτο μπάνγκαλοου φυσικής αισθητικής

Το προς πώληση σπίτι του Bradley Cooper είναι το απόλυτο μπάνγκαλοου φυσικής αισθητικής

Ο Bradley Cooper αποχαιρετά το εντυπωσιακό του σπίτι στο Λος Άντζελες. Ετοιμάζεται να πουλήσει το πρώτο ακίνητο που αγόρασε ποτέ στην Καλιφόρνια.

Ο Bradley Cooper πουλάει το πρώτο του σπίτι στη μοντέρνα γειτονιά της Venice στο Λος Άντζελες και όπως θα περίμενες, είναι και πανάκριβο και εντυπωσιακό.

Το girly-minimal σπίτι της Ελένης Βουλγαράκη θα σε βάλει σε «Χαμογέλα και Πάλι!» διάθεση

Πάνω από 2 εκατομμύρια το μπανγκαλόου του Bradley Cooper

Το ταπεινό μπανγκαλόου του Bradley Cooper, που βρίσκεται στη μοντέρνα γειτονιά Venice του Λος Άντζελες, είναι προς πώληση. Το κτήμα των 1.571 τετραγωνικών μέτρων, με τη φυσική και ακατέργαστη αισθητική του, έχει επανασχεδιαστεί σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Santillana de Chanaleilles, και τώρα διατίθεται για 2,4 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CrgVbJ4MhAc

Το καθόλου φτωχικό σπιτικό του 9 φορές υποψηφίου για Όσκαρ ηθοποιού, το οποίο αγόρασε το 2004 για 1,199 εκατομμύρια δολάρια και 20 χρόνια αργότερα πωλείται στα 2,4 εκατομμύρια, πρόκειται για μια οικία 1.571 τετραγωνικών μέτρων που το εσωτερικό του έχει επανασχεδιαστεί σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Santillana de Chanaleilles.

Οι δυο τους επέλεξαν μια πιο ωμή και φυσική αισθητική για το μπανγκαλόου, με οροφές από αναπαλαιωμένο ξύλο και δάπεδα από σκυρόδεμα.

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πάρει τα κλειδιά από τον Bradley Cooper;

Σε περίπτωση που θες να πας και θες να ξέρεις τι θα συναντήσεις, στην αρχή θα καλωσοριστείς στο μεγάλο δωμάτιο του σπιτιού, έναν ανοιχτό χώρο που δένει φυσικά με το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Ο κρεμαστός φωτισμός φωτίζει το τεράστιο μπαρ πρωινού, ενώ ένα τζάκι που είναι ενσωματωμένο στον μακρινό τοίχο του καθιστικού προσθέτει μια ζεστή πινελιά. Γαλλικές πόρτες κατά μήκος της κουζίνας και του καθιστικού ανοίγουν στον καταπράσινο κήπο έξω, προσφέροντας μια ιδιωτική όαση κατάλληλη για κάθε γούστο.

Η πίσω αυλή περιλαμβάνει ένα λάκκο φωτιάς, ενσωματωμένο μπάρμπεκιου, τραπεζαρία και υδρομασάζ, όλα περιτριγυρισμένα από εξωτερικούς τοίχους τυλιγμένους με αμπέλια και γλυστρίδα που μοιάζει να στάζει.

LA Premiere of

Jordan Strauss/Invision/AP

Νίκος Αναδιώτης & Βασιλική Σταματοπούλου έχουν το πιο φιλόξενο σπίτι στο Αίγιο

Στον επάνω όροφο, η κύρια σουίτα διαθέτει ντουλάπες με πόρτες από περσίδες και ένα μπάνιο σαν σπα με πλακάκια από τερακότα, ένα ντους με μαύρο μεταλλικό πλαίσιο και μια πολυτελή μπανιέρα. Το γκαράζ έχει μετατραπεί σε έξτρα χώρο με ψηλές θολωτές οροφές και μαύρες πόρτες τύπου ακορντεόν που οδηγούν πίσω στον καταπράσινο κήπο.

Αυτό το απομονωμένο αλλά ευρύχωρο ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα πιο δημοφιλή σημεία του Λος Άντζελες. Σε περίπτωση που το σκέφτεσαι δηλαδή και είσαι και εσύ από αυτές που πάντα επιθυμούν μια σύντομη βόλτα σε boutique μαγαζιά σχεδιαστών και κομψά εστιατόρια, να ξέρεις ότι απέχει λίγα τετράγωνα από το Abbott Kinney, έναν από τους πιο μοντέρνους δρόμους σε όλη τη χώρα, και μόλις λίγα ακόμη τετράγωνα από τον διάσημο παραλιακό πεζόδρομο που εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας.

Χάζεψε παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι.

Η διαρρύθμιση του σπιτιού του Bradley Cooper είναι ένα ιδανικό μείγμα άφθονου χώρου και απομόνωσης, κατάλληλο για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα και ηρεμία στην καρδιά του Λος Άντζελες.

Γιώργος Χειμωνέτος και Εύα Μουρτζάκη έχουν το πιο funmily σπίτι στο οποίο κυριαρχεί η Αρμονία