Η Αmerica Ferrera αποκάλυψε στις Barbie της ταινίας την ένοχη απόλαυσή της και τις άφησε άφωνες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αmerica Ferrera αποκάλυψε στις Barbie της ταινίας την ένοχη απόλαυσή της και τις άφησε άφωνες

Σε πρόσφατο q&a που έκαναν οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τις Barbie, η Αmerica Ferrera που έπαιξε τον ρόλο της Gloria αποκάλυψε ποια είναι η κρυφή της απόλαυση και η απάντηση σίγουρα δεν είναι αυτή που θα περίμενες.

H ταινία της Barbie έχει «σπάσει τα ταμεία» και όχι άδικα μιας και θίγει πολλά «ενδιαφέροντα» κοινωνικά θέματα για τις γυναίκες. Πλέον, θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτό το καλοκαίρι ζούμε μια Barbie-mania, αφού πέρα από το φοβερό marketing που έκανε η παραγωγή της ταινίας πριν την προβολή της, όλες σχεδόν οι εταιρείες - είτε αφορούν ρούχα είτε καλλυντικά - έχουν λανσάρει limited edition collections αφιερωμένες στην αγαπημένη μας κούκλα, με το ροζ χρώμα να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

https://www.instagram.com/p/CqtLCtpuM13/

Δεν είναι όμως, μόνο ότι ο κόσμος μας έχει γίνει «ροζ» χάρη στη Barbie και την ταινία της, είναι πως όλοι όσοι είδαν την ταινία ή ακόμη και όσοι δεν την είδαν θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τους πρωταγωνιστές της και τον ρόλο τους ή το ποια είναι η ζωή τους στην πραγματικότητα.

Σε μια τέτοια συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων βρέθηκαν για το Vanity Fair, οι Αmerica Ferrera, Margot Robbie, Issa Rae, Kate McKinnon και η σκηνοθέτης της ταινίας Greta Gerwig.

Οι γυναίκες της Βarbie κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούσαν τη ζωή τους. Όταν όμως ήρθε η σειρά να απαντήσει η Αmerica Ferrera στην ερώτηση ποια είναι η «ένοχη απόλαυσή» της καμία δεν κατάφερε να βρει τη σωστή απάντηση. Κι αυτό γιατί η αλήθεια είναι πως η «ένοχη απόλαυση» της ηθοποιού που υποδύθηκε τη Gloria ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια είναι το να μένει χωρίς να έχει κάνει μπάνιο για κάποιες μέρες. Η Margot Robbie ακούγοντάς την είπε πως δεν θα περίμενε ποτέ να ακούσει κάτι τέτοιο ενώ οι υπόλοιπες κυρίες έμειναν άφωνες.

Παρ' όλα αυτά η Αmerica Ferrera για τον ρόλο της στην ταινία της Barbie έχει ακούσει πολύ θετικά σχόλια αν και όπως αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της τα παιδιά της, ο 5 ετών Sebastian και η 3 ετών Lucia δεν έχουν καταλάβει ποια είναι ακριβώς η σχέση της μαμάς τους με την ταινία της Barbie. Όπως είπε με χιούμορ η ηθοποιός όταν κάποια στιγμή την επισκέφτηκαν στα γυρίσματα: «Νομίζουν ότι όταν δεν είμαι μαζί τους, ζω και εργάζομαι στη Barbie Land».

https://www.instagram.com/p/CtZQFdPLqqa/

Πηγή άρθρου: www.etonline.com