Ο Μάνος Γαβράς γύρισε όλον τον κόσμο αλλά σαν τη θέα στο loft του στην Αθήνα δεν βρήκε πουθενά

Ο Μάνος Γαβράς γύρισε όλον τον κόσμο αλλά σαν τη θέα στο loft του στην Αθήνα δεν βρήκε πουθενά

Αυτό το σπίτι σίγουρα όλοι μας το ζηλεύουμε. Ο Μάνος Γαβράς δημιούργησε ένα μοντέρνο λιτό σπίτι με ιδιαίτερη αισθητική. 

Ηθοποιός, παραγωγός στις ΗΠΑ όπου ζει για πολλά χρόνια παράλληλα με την Ελλάδα, επιχειρηματίας σε χώρους εστίασης στην Αθήνα και την Μύκονο, αλλά και συγγραφέας ο Μάνος Γαβράς μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι πολυδιάστατος. Βλέποντας το μοντέρνο loft του στις παρυφές του Λυκαβηττού θα καταλάβεις πως έχει και υπέροχο γούστο στη διακόσμηση. Το σπίτι του θα ήθελες να το αποκτήσεις και εσύ...χθες.

Πουθενά σαν την Αθήνα

Ο Μάνος Γαβράς έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου» αλλά ούτε και ο ίδιος δε φανταζόταν πως σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τότε, θα έκανε μία international καριέρα στον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση. Την Άνοιξη βρέθηκε στο Βέλγιο για την προετοιμασία μίας ακόμη ταινίας.

https://www.instagram.com/p/Cp-iMlIqipD/

Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε ολοκληρώσει την πρωταγωνιστική συμμετοχή του στη σειρά «East Side» από τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ, η οποία και προβλήθηκε στο Netflix. Και όπως βλέπεις και στη φωτογραφία είναι ένας γοητευτικός ιερωμένος.

https://www.instagram.com/p/Cp5XY63K3bW/

Ενδιάμεσα ο ηθοποιός και επιχειρηματίας βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας. Στο μέρος του κόσμου που λατρεύει περισσότερο απ'όλα, όπως έχει πει και ο ίδιος. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα γιόρτασε στη Μύκονο και τα 50α του γενέθλια.

Ο Μάνος Γαβράς έκλεισε τα 50 και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ρωτάνε όλοι

Για το σπίτι του διάλεξε την ωραιότερη τοποθεσία της Αθήνας, στις παρυφές του Λυκαβηττού στο Κολωνάκι. Μία από τις πιο παλιές συνοικίες της πρωτεύουσας. Η θέα δεν είναι απλά μαγευτική από το loft του. Μία θάλασσα μπροστά του όλη η πόλη όπως βλέπεις.

https://www.instagram.com/p/CADlRLVF4se/

Η βεράντα περιμετρικά είναι μεγαλύτερη σε τετραγωνικά απ' ότι είναι όλο το διαμέρισμα και αυτή είναι η ομορφιά της. Μεγάλες τζαμαρίες στο σαλόνι, λιτά και μοντέρνα έπιπλα σε άσπρη απόχρωση και ακατέργαστο ξύλο σε τραπεζαρία και κρεβατοκάμαρα.

https://www.instagram.com/p/B_iJeP2FnTl/

Τους μήνες της καραντίνας ο Μάνος Γαβράς δεν έμεινε στο σπίτι του στην Αμερική, αλλά στην Αθήνα. Και όπως βλέπεις στον άνετο άσπρο καναπέ του χαλάρωνε με διάβασμα.

https://www.instagram.com/p/B_u7EhjFSrh/

Ο Μάνος αγαπά τη μουσική και συχνά παίζει πιάνο. Και έχει και στη μουσική ταλέντο.

https://www.instagram.com/p/BneZqE6j8gg/

Επειδή λατρεύει την γυμναστική το loft έχει μετατραπεί εσωτερικά και εξωτερικά σε ένα μικρό γυμναστήριο.

gavras2.jpg

Δες και άλλες φωτογραφίες από το υπέροχο διαμέρισμά του.