Οι photos της Φαίης Σκορδά με μαγιό φτιάχνουν το «Πρωινό μας» & δίνουν έμπνευση για την παραλία

Οι photos της Φαίης Σκορδά με μαγιό φτιάχνουν το «Πρωινό μας» & δίνουν έμπνευση για την παραλία

Η Φαίη Σκορδά έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με ολόσωμα μαγιό και bikini.

Η Φαίη Σκορδά είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Ελληνικής TV, με πολυετή καριέρα στα τηλεοπτικά πλατό. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διαθέτει αξιοζήλευτες αναλογίες και συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς influencers της χώρας, με τις αναρτήσεις της στο Instagram να συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Η 43χρονη λατρεύει τη μόδα και προσέχει ιδιαίτερα τις στυλιστικές της επιλογές, με τις κομψές εμφανίσεις της να αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς.

Η Φαίη Σκορδά είναι η βασίλισσα των beachwear εμφανίσεων- Η διατροφή της

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πρωινό μας» έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz με αποτέλεσμα όλα τα ρούχα και τα μαγιό να δείχνουν υπέροχα πάνω της. Η ίδια έχει παραδεχθεί πως ακολουθεί μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζεται όσο πιο συχνά της το επιτρέπει το επιβαρυμμένο πρόγραμμά της.

Η παρουσιάστρια προτιμάει συνήθως να τρέφεται με κοτόπουλο ή ψάρι και συνοδεύει τα γεύματά της με πράσινες σαλάτες και διάφορα λαχανικά. Προσπαθεί να κάνει αρκετά γεύματα μέσα στην ημέρα, αποφεύγοντας τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά).

Η Φαίη Σκορδά έχει βρει το signature κραγιόν της & καταφέρνει να απογειώνει κάθε look

«Ένα βραστό αβγουλάκι με αλάτι και πιπέρι για πρωινό και φυσικά ένας καφές γιατί αλλιώς δεν ανοίγει το μάτι. Το αβγό είναι τέλεια πηγή πρωτεΐνης και πολύ χορταστικό. Μάλιστα, είναι και πανεύκολο γεύμα αφού μπορείτε να βράσετε μερικά και να τα έχετε στο ψυγείο, έτοιμα για το πρωινό!», έχει αναφέρει η ίδια.

Τα snack της περιλαμβάνουν φρούτα και ξηρούς καρπούς ή γιαούρτι. Από την τσάντα της δεν λείπει ποτέ ένα μεγάλο μπουκάλι νερό, αφού φροντίζει να παραμένει ενυδατωμένη.

Η αγάπη της για τα μαγιό

Η Φαίη Σκορδά διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από μαγιό, με τα ολόσωμα και τα bikinis της να είναι κυρίως σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα prints.

https://www.instagram.com/p/CuzLYRdtc0E/

Πρόσφατα η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό με ένα μακρυμάνικο printed μαγιό του Ελληνικού brand «Μadleine Gold», το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αγαπούν τα water sports.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό.

Πηγή κεντρικής: fayskorda