Ηλίας Μπόγδανος-Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Από τις διακοπές a la Survivor στην Κάσο με τους γονείς του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ηλίας Μπόγδανος-Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Από τις διακοπές a la Survivor στην Κάσο με τους γονείς του

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου μετά το Survivor απολαμβάνουν ήρεμα τις διακοπές τους σε διάφορα νησιά ενώ τώρα βρέθηκαν και στην Κάσο με τους γονείς του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 3 χρόνια. Ο τραγουδιστής είχε συγκινήσει αρκετές φορές με την αντίδρασή του στα έπαθλα επικοινωνίας που περιελάμβαναν κάποιο μήνυμα από τη σύντροφό του, τόσο κατά τη συμμετοχή του στο Survivor το 2021 όσο και στο Survivor All Star.

https://www.instagram.com/p/CuM_XZoMV8V/

Οι δυο τους μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές πρώτα από την Αντίπαρο, όπου βρισκόταν και η πολύ καλή τους φίλη Χριστίνα Μπόμπα ενώ συνέχισαν οι δυο τους στην Ανάφη.

Εκεί, όπως πρόσεξε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο πρώην συμπαίκτης του τραγουδιστή, το ζευγάρι επέλεξε να κάνει διακοπές με vibes Survivor.

364353603_757777022816895_3081163260439502952_n.jpg

Ο λόγος ήταν ότι οι δυο τους, όπως φάνηκε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα social media από την Ανάφη, επέλεξαν να βρίσκονται σε ανοργάνωτες παραλίες, έχοντας ειδικό εξοπλισμό τόσο για να προστατεύονται από τον ήλιο όσο και για να μπορούν να μαγειρεύουν δίπλα στη θάλασσα. Παρέα μαζί τους ήταν και η σκυλίτσα του Ηλία Μπόγδανου, η Σούσι.

Αν δεις, μάλιστα και τις φωτογραφίες στην gallery πιο κάτω θα δεις τους δυο τους να ποζάρουν κάτω από ένα «υπόστεγο» με καλάμια και δίχτυα - μάλλον κάποιου ψαρά - που θύμιζε πάρα πολύ την καλύβα των Survivors.

Αυτή τη στιγμή το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Κάσο με τους γονείς του Ηλία Μπόγδανου με τους οποίους το νεαρό μοντέλο - που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM - φαίνεται πως έχει άριστες σχέσεις. Ο μεν τραγουδιστλης έβγαλε φωτογραφία δίπλα δίπλα με τη μαμά του, με την ομοιότητά τους να είναι ολοφάνερη ενώ η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον μπαμπά του.

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο τραγουδιστής και το νεαρό μοντέλο ήδη από τον περασμένο χρόνο έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με το να συγκατοικήσουν.

Ηλίας Μπόγδανος & Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου έχουν το πιο cozy σπίτι για νύχτες Survivor και όχι μόνο

Όσον αφορά, όμως το αν υπάρχει περίπτωση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, ο Ηλίας Μπόγδανος είχε πει στον Acun Ilicali κατά τη διάρκεια της φετινής του συμμετοχής στο Survivor All Star: «Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε γάμο στο μέλλον, αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα εδώ πέρα. 100%. Και σύντομα κιόλας. Θα είναι χαρούμενη που το ακούει τώρα».