Η Billie Eilish αποκαλύπτει το τολμηρό της νέο look και οι fans ξετρελαίνονται

Η Billie Eilish αποκαλύπτει το τολμηρό της νέο look και οι fans ξετρελαίνονται

Η Billie Eilish δημοσίευσε το νέο της κομψό look στο Instagram και ο κόσμος το λατρεύει.

Με μια τολμηρή κίνηση, η Billie Eilish, η 21χρονη pop σταρ, εξέπληξε τους θαυμαστές της στο Instagram, καθώς αποκάλυψε την τελευταία μεταμόρφωση του χτενίσματός της.

Billie Eilish: Remember Me?

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης παρουσίασε το μοναδικό της στυλ βάφοντας τις ρίζες της σε ένα έντονο κόκκινο χρώμα, το οποίο έκανε εντυπωσιακή αντίθεση με τα υπόλοιπα μαύρα μαλλιά της.

Η Eilish, γνωστή για τα διαρκώς μεταβαλλόμενα χτενίσματά της, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram την εξής ερώτηση: "Με θυμάστε;". Το στιγμιότυπο έδειχνε την τραγουδίστρια με μακριά μαύρη φράντζα και τις πρόσφατα βαμμένες κόκκινες ρίζες της, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά ήταν δεμένα πίσω σε δύο χαλαρούς και ακατάστατους κότσους.

«Αφήστε τις γυναίκες να υπάρχουν»: Η Billie Eilish σε όσους πιστεύουν ότι «ξεπουλήθηκε»

364346834_824706399191693_9185944970024924183_n.jpg

Προσθέτοντας στην statement εμφάνισή της, η Eilish φόρεσε μια φανέλα των Chicago Bulls NBA με κόκκινες πιέτες που συμπλήρωναν τέλεια τα φλογερά μαλλιά της. Το ντύσιμό της τονίστηκε περαιτέρω με στρώσεις ασημένιων αλυσίδων, προσθέτοντας μια edgy πινελιά λάμψης στη συνολική της εμφάνιση. Για να ολοκληρώσει το σύνολο, φόρεσε γυαλιά ηλίου με πορτοκαλί-κόκκινους φακούς, που ταίριαζαν απόλυτα με το τολμηρό νέο της στυλ.

Οι θαυμαστές που παρακολούθησαν την ηλεκτρισμένη εμφάνισή της στο Lollapalooza στο Grant Park του Σικάγο, είδαν σε πλήρη επίδειξη την κόκκινη, μαύρη και λευκή εμφάνιση της Eilish, η οποία περιλάμβανε επίσης εντυπωσιακά sneakers με κόκκινο πάτο.

billie-07-oth.jpg

Αυτή η πρόσφατη μεταμόρφωση των μαλλιών δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια πειραματίζεται με έντονα χρώματα. Στο παρελθόν, έχει φορέσει έντονα πράσινα, μπλε, μαύρα, ακόμα και ξανθά μαλλιά, επιδεικνύοντας την ατρόμητη προσέγγισή της στην αυτοέκφραση.

Τον περασμένο Μάιο, η Eilish θυμήθηκε τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της, τα οποία έγιναν εμβληματικά κατά την εποχή του άλμπουμ της "Happier Than Ever". Μοιράστηκε φωτογραφίες που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στο Instagram, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της με νοσταλγικές ματιές από τις προηγούμενες εμφανίσεις της.

Στο τελευταίο της μουσικό βίντεο για το "What Was I Made For?" - το κομμάτι της από την ταινία Barbie - η Eilish αγκάλιασε μια ρετρό αλογοουρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1960. Παράλληλα με το vintage χτένισμα, φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα με κουμπιά και ασορτί σκουλαρίκια, αποτυπώνοντας τέλεια την ουσία της throwback εποχής.

Η Billie Eilish συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια και να επαναπροσδιορίζει την εικόνα της μέσα από το διαρκώς εξελισσόμενο στυλ της, αφήνοντας τους θαυμαστές της να περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη δήλωσή της στη μόδα.