Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η φίλη που θα ήθελες, αν δεις τα σχόλια της στις αναρτήσεις της Χαμπέρη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η φίλη που θα ήθελες, αν δεις τα σχόλια της στις αναρτήσεις της Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη μπορεί να αποχώρησε νωρίς από το Survivor αλλά κέρδισε μια φίλη, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία την αποθεώνει σε κάθε εμφάνισή της.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η παίκτρια που φέτος στo Survivor All Star έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση με τις επιδόσεις της και πολλοί ήταν αυτοί που την ήθελαν νικήτρια. Αν και η ίδια δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το έπαθλο, κέρδισε όμως κάτι πιο σημαντικό. Μια δυνατή φιλία με την Ελένη Χαμπέρη. Και μπορεί εκείνη να αποχώρησε πολύ νωρίς, ωστόσο η φιλία τους φαίνεται να είναι πραγματική, αφού μετά το παιχνίδι οι δυο τους και διακοπές πήγαν και εξόδους έκαναν και έχουν επικοινωνία, όπως φαίνεται και στα social media τους.

3 Survivors σε διακοπές: Σαλταφερίδου, Χρυσαειδή και Χαμπέρη έκαναν reunion με απρόοπτα

Οι κοινές διακοπές

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά τον τελικό του Survivor αφού βρέθηκε με τις φίλες της στην Κεφαλλονιά επισκέφτηκαν μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου την Ελένη Χαμπέρη στον Βόλο - την πόλη απ' όπου κατάγεται - και όλες μαζί βρέθηκαν στην Σκόπελο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο.

xamberi.jpeg

Tα σχόλια στις φωτογραφίες της Ελένης Χαμπέρη

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η φίλη που θα ήθελες να έχεις, αφού πέρα από τις στιγμές που έχει περάσει με τη φίλη της Ελένη Χαμπέρη, είναι και η πρώτη της fan όσον αφορά τα social media. Αν ρίξεις μια ματιά στις αναρτήσεις της Ελένης Χαμπέρη θα δεις ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι από τους πρώτους που κάνουν like ενώ σχεδόν πάντα αποθεώνει τις εμφανίσεις της φίλης της στα σχόλια από κάτω, αποδεικνύοντας πέραν των άλλων ότι είναι ακομπλεξάριστη και τολμάει να κάνει κολακευτικά σχόλια σε άλλη γυναίκα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σχόλιό της στην Ελένη Χαμπέρη και τη φωτογραφία που δημοσίευσε από τη βάφτιση που ήταν νονά στην οποία η Σταυρούλα της σχολίασε: «Η πιο όμορφη νονά».

https://www.instagram.com/p/CvCg8WnKVTQ/

Αλλά και στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της Ελένης Χαμπέρη από την θάλασσα με λευκό μπικίνι που αναδείκνυε τους γραμμωμένους κοιλιακούς της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν «εκεί» για να κάνει το σχόλιό της στη φίλη της, γράφοντας «Η πιο όμορφη είσαι ρε φίλε».