Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επανήλθε στο Tik Tok με νέο βίντεο 10 μήνες μετά το post από τον γάμο της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επανήλθε στο Tik Tok με νέο βίντεο 10 μήνες μετά το post από τον γάμο της

H single Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε διακοπές με την Εύη Σαλταφερίδου και την Ελένη Χαμπέρη αλλά αυτό που ενθουσίασε τους fans της ήταν η συμβολική επιστροφή της στο Tik Tok.

Τι χρονιά ήταν και αυτή για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή! Η ίδια αποδείχθηκε αληθινή survivor τόσο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και στην προσωπική της ζωή κι απ' ότι φαίνεται επέστρεψε μετά από αυτό πιο χαρούμενη και πιο δυνατή από ποτέ.

Η Σταυρούλα κατάφερε με τη μαχητικότητά της να είναι η καλύτερη παίκτρια όχι μόνο του Survivor All Star αλλά και όλων των κύκλων του παιχνιδιού, αφού μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα, η ίδια κατάφερε να έχει παίξει συνολικά στα πιο πολλά runs, νικώντας αρκετές φορές ακόμα και πολύ δυνατούς άντρες, όπως και τον φετινό νικητή Σάκη Κατσούλη.

https://www.instagram.com/reel/CrrMpxUNuFl/

Αυτός ήταν και ο λόγος που φτάνοντας στην φετινή 5άδα οι survivors ενώθηκαν εναντίον της καταφέρνοντας να την «διώξουν» μετά από μια στρατηγική ψηφοφορία που δημιούργησαν βάζοντας απέναντί της τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη, τους δύο φιναλίστ.

Το κοινό θεώρησε μεγάλη αδικία την αποχώρησή της καθώς περίμεναν να τη δουν στα live στο Γαλάτσι, όπου θα γινόταν ο ημιτελικός και ο τελικός του ριάλιτι. Ωστόσο τα αποθεωτικά λόγια που είπε ο Acun Ilicali για την ίδια, τη μέρα του τελικού, κατά κάποιον τρόπο αποζημείωσαν τους fans της. Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι είπε δημόσια πως περίμενε στις μία από τις δύο θέσεις του τελικού να δει τη Σταυρούλα, αφού για εκείνον ήταν η καλύτερη παίκτρια φέτος και θα της άξιζε.

H single ζωή μετά Survivor

H Σταυρούλα Χρυσαειδή πέρα από το να διεκδικήσει το έπαθλο του Survivor All Star μπήκε στο παιχνίδι ύστερα από τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Τριβιζά με τον οποίο ο γάμος τους κράτησε περίπου 3 μήνες.

Παρότι στο Survivor 2022, η ίδια ήταν πολύ ενθουσιασμένη για τον γάμο της με τον επίσης αθλητή, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν κι ενώ οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, λίγο μετά χώρισαν χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος.

Η ζωή, όμως τα έχει αυτά και η Σταυρούλα κατάφερε να αντιμετωπίσει και αυτό το «εμπόδιο». Μετά το τέλος του φετινού Survivor, η ίδια βρέθηκε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου και την Ελένη Χαμπέρη στη Σκόπελο.

Παράλληλα, η ίδια επέστρεψε στο Tik Tok με ένα fun βίντεο με τις τρεις τους να φοράνε μπουρνούζια και γυαλιά ηλίου κάνοντας χορευτικά μπροστά στην κάμερα, αποδεικνύοντας πως περνάει και μόνοι της καλά με τις φίλες της.

Αυτό ήταν το πρώτο βίντεο της Σταυρούλας μετά το τελευταίο της post με χορευτικά που έκανε στον γάμο της παρέα με τον Γιώργο Ταλάντζεφ και τον Γιάννη Νικογιάννη - με τον οποίο έγιναν πολύ καλοί φίλοι μετά το Survivor το 2022 - και οι fans της ενθουσιάστηκαν με αυτή την επιστροφή της στη γνωστή πλατφόρμα.

Screenshot-(499).png