Οι νέες φωτό της Βίκυς Καγιά με πιο σκούρα μαλλιά και τα αποθεωτικά σχόλια

Οι νέες φωτό της Βίκυς Καγιά με πιο σκούρα μαλλιά και τα αποθεωτικά σχόλια

"Αντίο Shopping Star, αντίο ξανθά μαλλιά" είναι το motto της Βίκυς Καγιά για το φετινό καλοκαίρι.

Η Βίκυ Καγιά είναι μια φυσικά ανοιχτόχρωμη γυναίκα, που γεννήθηκε με ξανθά μαλλιά. Αυτό αποδεικνύουν και τα χρώματα των παιδιών της, της Μπιάνκα και του Ηλία- Καρόλου Κρασσά, που είναι επίσης ξανθά.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας διατήρησε αυτή την απόχρωση μαλλιών και στα πρώτα της χρόνια ως μοντέλο αλλά και στη συνέχεια της καριέρας της, μένοντας πιστή στο λαμπερό ξανθό της χρώμα. Άλλοτε λίγο πιο φωτεινό και εμπλουτισμένο με περισσότερες ανοιχτές ανταύγειες και άλλοτε λίγο πιο γλυκό μελί, πάντα έβρισκε τον τρόπο να αλλάζει και να ανανεώνεται χωρίς να απομακρύνεται και πολύ από τα γνώριμά της μονοπάτια ή αλλιώς την ήδη δοκιμασμένη συνταγή της επιτυχίας.

Η Βίκυ Καγιά με το ωραιότερο μπικίνι σαν γοργόνα στη στεριά και το comeback αλά Λούφα και Παραλλαγή

Η τύχη βέβαια ευνοεί τους τολμηρούς και μας θυμίζει ότι δεν είναι κακό να ενδίδουμε πού και πού σε μερικές ανανεωτικές αλλαγές. Τουλάχιστον αυτή την απόφαση πήρε το μοντέλο και παρουσιάστρια και ενέδωσε σε ένα expensive brunette hair colour, που μας θύμισε εκείνο της Hailey Bieber. Όχι πολύ σκούρο μα εμφανώς σκουρότερο από αυτό που μας είχε συνηθίσει, είναι μια πολύ ευχάριστη αλλαγή για το φετινό καλοκαίρι, ένα make over που καλωδέχθηκαν και οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CvhsLtwIqDf/

Το expensive brunnete έχει γίνει τάση εδώ και μερικούς μήνες από τότε που το υιοθέτησε και η επίσης άλλοτε ορκισμένη ξανθιά και style- beauty icon, Hailey Bieber:

Όπως και να έχει, τα σχόλια στις αναρτήσεις με το νέο της look, παραμένουν αποθεωτικά. Αποκορύφωμα ήταν το comment ενός θαυμαστή της που της γράφει πως "αν η ομορφιά ήταν χρόνος, θα ήσουν η αιωνιότητα".

Πάντως, δεν είναι η μόνη αλλαγή που μας επεφύλλασε για φέτος η Βίκυ Καγιά. Πιο συγκεκριμένα, αυτή που μας προκάλεσε τη μεγαλύτερη αρχικά εντύπωση, ήταν η απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή μόδας του Star, Shopping Star, με την οποία οι τηλεθεατές την έχουν άρρηκτα συνδέσει.

Η Βίκυ Καγιά είναι η πιο τρυφερή μαμά και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της έχουν άρωμα GNTM

Εκεί έδινε τις δικές της συμβουλές μόδας επί επτά συναπτά έτη, σε καθημερινές γυναίκες που ήθελαν να βελτιώσουν το στιλ τους και να μάθουν πώς να εφαρμόσουν τις τάσεις στη δική τους γκαρνταρόμπα. Σε σχετικό αποχαιρετηστήριο post, σημείωσε:

"I will always love you 💖 @shoppingstartv ! Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του 7 χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ολα για το χιουμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! 🥰 Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @starchanneltv 🙏🏻 για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του shopping star που δούλεψε ακούραστα 7 χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ!🥰 Εις το επανιδείν! ❤️"

https://www.instagram.com/reel/Cug1d-UoVYt/

Ενώ μοιράστηκε και μερικά αστεία, backstage πλάνα από τα χορευτικά της.

https://www.instagram.com/p/CreEj8Po918/

Την εκπομπή τώρα αναλαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κατόπιν αποχώρησής της από τον SKAI και το My Style Rocks.

https://www.instagram.com/reel/CvZlIl6qnfW/

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους. Σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια.

Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μίλησα με την Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω" δήλωσε σχετικά η 35χρονη.