Στη Γη της ελιάς έχουμε νέους έρωτες και μία μεγάλη αποκάλυψη για την κόρη της Ιουλίας

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς έχουμε νέους έρωτες και μία μεγάλη αποκάλυψη για την κόρη της Ιουλίας

To μυστήριο με το παιδί του Στάθη και της Ιουλίας, φέρνει ξανά το ζευγάρι μαζί, με στόχο την έρευνα για να ανακαλύψουν τι συνέβη στο παρελθόν. Η Γη της ελιάς επιστρέφει με ανατροπές. 

Η τρίτη σεζόν στη Γη της ελιάς στο Mega επιστρέφει με διάθεση από τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, να γίνει ένα ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα σε χαρακτήρες και μυστικά. Ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο και πάλι, αλλά και οι αναπάντεχες συμφορές. Υπάρχει όμως ένα γεγονός στο σενάριο που επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα.

Αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα

Με την επιχείρηση ομηρίας στο σπίτι των Βρεττάκων, το ατύχημα της Βασιλικής και το σημάδι του Ορέστη από την μεταμόσχευση καρδιάς, μείναμε ως εικόνες στο τέλος της δεύτερης σεζόν στη Γη της ελιάς.

Το νήμα ξετυλίγεται από εκεί που το αφήσαμε. Στην αγωνία για την υγεία της Βασιλικής, αλλά ευτυχώς θα είναι μικρή σε διάρκεια γιατί θα αναρρώσει, αλλά και στην ομηρία, όπου παρά τους μικρούς τραυματισμούς, όλη η οικογένεια Βρεττάκου και οι φίλοι τους θα γλιτώσουν από τα χειρότερα. Ευτυχώς παρεμβαίνει ο αστυνόμος Κουράκος την τελευταία στιγμή.

https://www.instagram.com/p/Cu9Sp1toqhG/

Όσο για τον Ορέστη; Η αποκάλυψή του στη Δήμητρα πως έχει κάνει μεταμόσχευση της καρδιάς του Κίμωνα, μάλλον θα του στοιχίσει τη σχέση τους, από το σοκ της. Όπως είδαμε όμως και στο τρέιλερ της σειράς, αντίθετα η μαμά του Κίμωνα, η Ασπασία, θα συγκινηθεί από την αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/CrYMXzgIS5e/

Το μέγα γεγονός όμως είναι άλλο. Θα θυμάσαι όπως σου είχα αποκαλύψει πως η Ιουλία έχει γίνει μαμά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει.

Το παιδί της Ιουλίας και το μεγάλο μυστικό στη Γη της ελιάς που έμεινε για χρόνια κρυφό

Η ίδια πιστεύει πως το παιδί που γέννησε είναι νεκρό. Εντελώς τυχαία μαθαίνει όμως ότι ζει. Τότε είναι που παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Στάθη και να μην κρατήσει αυτό το μυστικό για τον εαυτό της. Θα σμίξουν, όχι ερωτικά αυτή τη φορά, αλλά με σκοπό να μάθουν τι απέγινε με το παιδί τους.

Για την ιστορία, όπως θα δεις στα πρώτα επεισόδια, ο Ιπποκράτης και πατέρας της Μυρτάλης όταν κατάλαβε ότι η αδελφή του είναι έγκυος από τον Στάθη, την έστειλε στην Αθήνα για να μην το μάθει κανείς. Ούτε τα αδέλφια του. Δηλαδή ακόμη και ο Ισίδωρος δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε για την υπόθεση μας.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d/

Το ατύχημα ενώ ήταν έγκυος η Ιουλία, προκλήθηκε με μυστήριο τρόπο και την ανάγκασε να γεννήσει πρόωρα. Της είπαν ότι το παιδί πέθανε. Αλλά αυτό ζει. Και μάλιστα είναι κορίτσι.

Και σου δίνω ένα στοιχείο παραπάνω. Μπορεί και ήδη να κατοικεί στη Μάνη.

Υποψήφια για αυτή τη θέση είναι σίγουρα η Αφροδίτη, η νέα γιατρός. Αλλά προς το παρόν ας δούμε πως θα εξελιχθεί η όλη ιστορία, για να δούμε αν έχει βάση το σούπερ spoiler που μόλις κυκλοφόρησε.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε τίποτε για το παρελθόν της γιατρού και σίγουρα θα μάθουμε πολλά στη συνέχεια.

Θα προκύψει μία ακόμη κόρη Καπερνάρου με καταγωγή και από τους Βρεττάκους;