Το συγκινητικό post της Bella Hadid και η εξομολόγηση για τις δύσκολες ημέρες λόγω της νόσου Lyme

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το συγκινητικό post της Bella Hadid και η εξομολόγηση για τις δύσκολες ημέρες λόγω της νόσου Lyme

H Bella Hadid συνεχίζει να δίνει μάχη με τη νόσο του Lyme και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους.

Η Bella Hadid αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ασθένεια της πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα όταν ήταν 19 ετών. Επτά χρόνια μετά η Bella Hadid συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη νόσο του Lyme αλλά δεν πτοείται και ανυπομονεί να επιστρέψει στις πασαρέλες και τα studios φωτογραφίσεων.

H μάχη της Bella Hadid με τη νόσο του Lyme

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το μοντέλο πριν λίγες ώρες στο Instagram δείχνει αρκετά καταβεβλημένη, με τα σωληνάκια, τα ηλεκτρόδια και τους επιδέσμους στο χέρι της να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Στα περισσότερα στιγμιότυπα η μούσα των σχεδιαστών είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δέχεται τη φροντίδα μιας νοσοκόμας, η οποία παίρνει δείγμα αίματος από το χέρι της. Πριν λίγες ώρες η Βella Hadid δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών το οποίο συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/Cvmz8ilAcxx/

«Ο μικρός μου εαυτός που υπέφερε θα ήταν τόσο περήφανος για τον μεγάλο μου εαυτό που δεν τα παράτησε. Ευχαριστώ τη μαμά μου που κράτησε όλα τα ιατρικά μου αρχεία, που ήταν δίπλα μου, που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, που με προστάτευσε, με στήριξε, αλλά κυρίως που με πίστεψε σε όλα αυτά. Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινωνόταν με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανο τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με είχε επιβαρύνει με τρόπους που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Το να είμαι τόσο θλιμμένη και άρρωστη με τις περισσότερες ευλογίες/προνόμια/ευκαιρίες/αγάπη γύρω μου ήταν πιθανότατα το πιο μπερδεμένο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Ένα πράγμα που θέλω να εκφράσω σε όλους σας είναι ότι 1: Είμαι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, και 2:Δεν θα άλλαζα τίποτα για τον κόσμο. Αν έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά ξανά, για να φτάσω εδώ, σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Το σύμπαν λειτουργεί με τους πιο οδυνηρούς και όμορφους τρόπους, αλλά πρέπει να σας πω ότι αν αγωνίζεστε- θα γίνει καλύτερα. Το υπόσχομαι. Κάντε ένα βήμα μακριά, μείνετε δυνατοί, πιστέψτε στο δρόμο σας, περπατήστε στην αλήθεια σας και τα σύννεφα θα αρχίσουν να καθαρίζουν. Έχω τόση ευγνωμοσύνη για τη ζωή, αυτές οι 100+ ημέρες του Lyme, χρόνιας νόσου, θεραπεία συν-λοίμωξης, σχεδόν 15 χρόνια αόρατου πόνου, άξιζε τον κόπο αν είμαι σε θέση, με τη θέληση του Θεού, να έχω μια ολόκληρη ζωή να διαδίδω αγάπη και να μπορώ να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου, για πρώτη φορά στα χρονικά. Προσπάθησα να διαλέξω τις πιο θετικές εικόνες που μπορούσα γιατί όσο επώδυνη και αν ήταν αυτή η εμπειρία, το αποτέλεσμα ήταν η πιο διαφωτιστική εμπειρία της ζωής μου γεμάτη με νέους φίλους, νέα οράματα και ένα νέο μυαλό. Σας ευχαριστώ για την υπομονή των απίστευτων εταιρειών για τις οποίες εργάζομαι, τους υποστηρικτές μου και τους ανθρώπους που συνέχισαν να ανησυχούν για μένα. Τους Jill και Joseph για την προστασία μου. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ περισσότερο από όσο μπορώ να εκφράσω. Ευχαριστώ την ιδιοφυή γιατρό μου και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομάδα νοσηλευτών της. Σας αγαπώ πάρα πολύ!!! Θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμη. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Η Bella Hadid γιόρτασε δέκα μήνες νηφαλιότητας- Η μάχη με το αλκοόλ

Το 2022 η Bella Hadid είχε μιλήσει για τη μάχη της να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ αναφέροντας: «Έχω κάνει το μερίδιο που μου αναλογεί στην κατανάλωση αλκοόλ. Λάτρευα το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο να αρχίσω ακόμα και εγώ να, ξέρετε, να ακυρώνω βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη (να πίνω) επειδή ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνάω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη εκείνο το ένα πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια όταν αποφοίτησα από το λύκειο. Υπάρχει ακριβώς αυτή η ατελείωτη επίδραση, ουσιαστικά, ξέρετε, του πόνου και του άγχους για εκείνα τα λίγα ποτά που δεν έκαναν πραγματικά πολλά, καταλαβαίνετε;».

Η Hadid είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2014. Σαν αποτέλεσμα της επιβλήθηκε εξάμηνη αναστολή, 25 ώρες κοινωνικής εργασίας και 20 ώρες συναντήσεων με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, εκτός από την αναστολή του διπλώματός της για ένα χρόνο.

Μέσα από μια πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το 26χρονο top model γιόρτασε δέκα μήνες νηφαλιότητας και έγραψε: «Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ! Είμαι τόσο περήφανη για όλους όσοι ανακαλύπτουν τον νηφάλιο εαυτό τους. Ή για οποιονδήποτε είχε το θάρρος να ανοίξει το μυαλό του απέναντι στον Dry July».

https://www.instagram.com/p/CvI2b7Tgov8/

Το supermodel επαίνεσε όσους έχουν μείνει αφοσιωμένοι στο στόχο τους και παλεύουν να κρατηθούν μακριά από το αλκοόλ και προέτρεψε τους θαυμαστές της να δοκιμάσουν τη νέα γεύση του κονσερβοποιημένου ποτού της χωρίς αλκοόλ.

«Δεν νιώθω την ανάγκη να πιω γιατί ξέρω το πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνήσω με απαίσιο άγχος σκεπτόμενη για αυτό του πράγμα που είπα πριν από 5 χρόνια, όταν αποφοίτησα από το σχολείο. Ένιωσα πως δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου», είχε ομολογήσει το μοντέλο.

Το απρόσμενο σχόλιο της Gigi Hadid για τη σχέση της με τον Zayn Malik

H σύγκριση με την Gigi Hadid

Σε παλαιότερη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό μόδας η Βella Hadid αναφέρθηκε στη σύγκριση με την αδερφή της, Gigi αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

«Ένιωθα πολύ άσχημη και καθόλου cool κάθε φορά που βρισκόμουν δίπλα στην Gigi. Ήμουν πάντα η άσχημη αδερφή, η μελαχρινή και η σοβαρή. Δεν ήμουν τόσο εξωστρεφής και cool, όπως η Gigi. Και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις και τα θέματά σου για την εξωτερική σου εμφάνιση και τα κόμπλεξ σου, φτάνεις να πιστεύεις όλα όσα αρνητικά σου πουν», δήλωσε η Bella και παραδέχθηκε πως έχει κάνει μια σημαντική παρέμβαση στο πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/CTNymLAFk-M/

Το διάσημο μοντέλο ομολόγησε πως έκανε πλαστική στη μύτη σε ηλικία 14 ετών και αυτό είναι κάτι που μετανιώνει σήμερα.

«Όλοι νομίζουν ότι έχω κάνει τα πάντα πάνω μου. Όμως έχω πειράξει μόνο τη μύτη μου. Ούτε fillers δεν έχω βάλει. Και τα μάτια μου που καμιά φορά φαίνονται πιο ανεβασμένα και γατίσια, να ξέρετε ότι δεν τα έχω πειράξει. Είναι το παλιό, δοκιμασμένο κόλπο με το σελοτέιπ», τόνισε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CctWiLGuF0z/

Η 26χρονη παραδέχθηκε πως μπορεί να άργησε, όμως επιτέλους συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να περάσει όλη της τη ζωή, με το να σκέφτεται πώς να γίνει πιο ωραία από την Gigi.

«Όταν το σκέφτηκα και το εκλογίκευσα μέσα μου, φόρεσα το μεγαλύτερό μου χαμόγελο και αμέσως το πρόσωπό μου φάνηκε να δυναμώνει. Οι άνθρωποι μπορούν να πουν ό,τι θέλουν, δεν με νοιάζει πλέον. Ας σχολιάσουν το πώς κινούμαι, το πώς μιλάω… Κανείς όμως, δεν μπορεί να πει ότι δεν δούλεψα σκληρά για όσα έχω. Εμένα αυτό μου αρκεί», πρόσθεσε η Bella.

Πηγή κεντρικής: apimages.com