H Bella Hadid γιορτάζει τον Dry July και αποκαλύπτει πώς έκοψε το αλκοόλ

H Bella Hadid γιορτάζει τον Dry July και αποκαλύπτει πώς έκοψε το αλκοόλ
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Tο 26χρονο μοντέλο είναι πολύ περήφανη για την επίτευξη του στόχου της και μίλησε ανοιχτά για το ταξίδι της προς την νηφαλιότητα. 

Πιο καλά από ποτέ δείχνει η Bella Hadid και έχει κάθε λόγο να χαίρεται αφού είναι και επισήμως δέκα μήνες νηφάλια.

Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο να αφαιρέσει εντελώς το αλκοόλ από την καθημερινότητά της αφού είχε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπη με δυσάρεστες συνέπειες και επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό την ψυχική υγεία και την καθημερινότητα της.

Η Bella Hadid γιορτάζει δέκα μήνες νηφαλιότητας

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η 26χρονη μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα: «Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ! Είμαι τόσο περήφανη για όλους όσοι ανακαλύπτουν τον νηφάλιο εαυτό τους. Ή για οποιονδήποτε είχε το θάρρος να ανοίξει το μυαλό του απέναντι στον Dry July».

https://www.instagram.com/p/CvI2b7Tgov8/

Το supermodel επαίνεσε όσους έχουν μείνει αφοσιωμένοι στο στόχο τους και παλεύουν να κρατηθούν μακριά από το αλκοόλ και προέτρεψε τους θαυμαστές της να δοκιμάσουν τη νέα γεύση του κονσερβοποιημένου ποτού της χωρίς αλκοόλ.

Με ένα «καυτό» φιλί η Bella Hadid έκανε Instagram official τη σχέση της με τον Marc Kalman

Tο ταξίδι της Bella Hadid προς την νηφαλιότητα

Το 2022 η Bella Hadid είχε μιλήσει για τη μάχη της να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ αναφέροντας: «Έχω κάνει το μερίδιο που μου αναλογεί στην κατανάλωση αλκοόλ. Λάτρευα το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο να αρχίσω ακόμα και εγώ να, ξέρετε, να ακυρώνω βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη (να πίνω) επειδή ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνάω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη εκείνο το ένα πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια όταν αποφοίτησα από το λύκειο. Υπάρχει ακριβώς αυτή η ατελείωτη επίδραση, ουσιαστικά, ξέρετε, του πόνου και του άγχους για εκείνα τα λίγα ποτά που δεν έκαναν πραγματικά πολλά, καταλαβαίνετε;».

Η Hadid είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2014. Σαν αποτέλεσμα της επιβλήθηκε εξάμηνη αναστολή, 25 ώρες κοινωνικής εργασίας και 20 ώρες συναντήσεων με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, εκτός από την αναστολή του διπλώματός της για ένα χρόνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Bella Hadid είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα με το αλκοόλ και το πώς αυτό συνδεόταν με το άγχος.

«Δεν νιώθω την ανάγκη να πιω γιατί ξέρω το πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνήσω με απαίσιο άγχος σκεπτόμενη για αυτό του πράγμα που είπα πριν από 5 χρόνια, όταν αποφοίτησα από το σχολείο. Ένιωσα πως δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου», είχε ομολογήσει το μοντέλο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com