O Chris Noth αρνείται τις κατηγορίες όμως παραδέχεται την απιστία προς την σύζυγό του

O Chris Noth αρνείται τις κατηγορίες όμως παραδέχεται την απιστία προς την σύζυγό του

O Chris Noth παραδέχθηκε ότι απάτησε την σύζυγό του και έκανε μερικές άβολες δηλώσεις που θα συζητηθούν. 

Ο Chris Noth «έσπασε» τη σιωπή του στην πρώτη συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση των κατηγοριών εναντίον του τον Δεκέμβριο του 2021. Ο Χολυγουντιανός σταρ υποστήριξε ότι το μόνο του παράπτωμα ήταν ότι απάτησε τη σύζυγό του, Tara Wilson.

«Παραστράτησα και απάτησα τη σύζυγό μου και αυτό είναι συντριπτικό γι’ αυτήν και δεν είναι και πολύ ωραία εικόνα. Αυτό δεν το κάνει έγκλημα», δήλωσε ο ηθοποιός στο USA Today.

Ο 68χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις άλλες κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τις γελοίες «προσθήκες», χωρίς καμία απολύτως βάση.

Chris Noth, Beverly Johnson, Nikki Haskell 'True Beauty' Publication Party Plaza Hotel, NYC June 21, 1994

Ο σταρ του «Sex and the City» εξήγησε ότι εμμένει στην αρχική του δήλωση με την οποία αρνείται τις κατηγορίες τονίζοντας ότι ενώ οι σεξουαλικές επαφές ήταν συναινετικές, η μοιχεία του ήταν λάθος.

https://www.instagram.com/p/CVvSLXpJc6v/

«Δίνεις στον εαυτό σου τις ίδιες δικαιολογίες που κάνουν πολλοί άνδρες- είναι απλώς ένας μικρός παράλληλος χορός και είναι διασκεδαστικό. Δεν κάνεις κακό σε κανέναν. Κανείς δεν πρόκειται να το μάθει αυτό, ξέρεις, και το σεξ είναι απλώς απολαυστικό. Και ξαφνικά, πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου. Είναι σαν να λες: Λοιπόν, δεν πρόκειται να μου δοθεί ξανά αυτή η ευκαιρία», πρόσθεσε ο Noth.

Η Kristin Davis και η Charlotte του Sex and the City έχουν μια πολύ βασική διαφορά

Λίγο πριν το τέλος του 2021 έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες καταγγελίες γυναικών οι οποίες ανέφεραν πως ο ηθοποιός τους επιτέθηκε σεξουαλικά. Μετά την πρεμιέρα του «And Just Like That» οι πρωταγωνίστριες της σειράς (Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon) αναγκάστηκαν να κοινοποιήσουν στον Τύπο κοινή δήλωση για να υποστηρίξουν τις γυναίκες.

Screenshot-2023-08-08-153811.png

«Στηρίζουμε τις γυναίκες που μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε για αυτό», ανέφερε η δήλωση.

Πηγή κεντρικής: apimages.com