Style icon από κούνια η κόρη της Μαντώς Γαστεράτου-Οι νέες φωτό & πλάνα από το σπίτι τους στην Εκάλη

Style icon από κούνια η κόρη της Μαντώς Γαστεράτου-Οι νέες φωτό & πλάνα από το σπίτι τους στην Εκάλη

Όλες οι νέες εικόνες από το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή της ευτυχία με τον Νίκο Ισηγόνη και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η καλή φίλη και κουμπάρα της, Μπάγια Αντωνοπούλου. 

Εορταστικό ήταν χθες το κλίμα στο σπίτι της Μαντώς Γαστεράτου στα βόρεια προάστια αφού η μικρή της κόρη, Κυβέλη έγινε ενός έτους. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Νίκο Ισηγόνη και έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο της παιδιά.

Τα πρώτα γενέθλια της μικρής Κυβέλης

Πριν από μερικές ώρες η Μαντώ Γαστεράτου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Κυβέλης τα οποία γιόρτασαν στην παραλία μαζί με την κουμπάρα της, Μπάγια Αντωνοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CvsSXIQrp_-/

«Ένας χρόνος στην ζωή μου μαζί σου! Να τα εκατοστήσεις ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ! Να ζήσεις όπως θες την ζωή σου κι εγώ θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου! Χρόνια πολλά τσουρεκακι μου!», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

H Mαντώ Γαστεράτου βάφτισε την κόρη της: Οι λεπτομέρειες των δύο εμφανίσεών της και του πάρτι

Ακολούθησε το post της Μπάγιας Αντωνοπούλου η οποία δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών και ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της κουμπάρας της.

https://www.instagram.com/p/CvsVpGGI1ZO/

«Το μικρό μας Κυβελάκι έγινε σήμερα 1 έτους και το γιορτάζουμε! Να είναι πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη 🧿 Κουμπάροι μου @madogasteratou #nikosisigonis να τη χαιρόμαστε! Σας αγαπώ 🤍», έγραψε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην ανάρτησή της.

Γαστεράτου-Ισιγόνης: Το σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Αν ακολουθείς την παρουσιάστρια στο Instagram θα έχεις παρατηρήσει την αγάπη που τρέφει για τη διακόσμηση. Δεν είναι λίγες οι φορές που η 34χρονη έχει μοιραστεί φωτογραφίες από διάφορες γωνιές του σπιτιού της στα βόρεια προάστια.

Η πρώην εστεμμένη και ο σύζυγός της διατηρούν μια πολύ μοντέρνα, minimal μονοκατοικία η οποία έχει πολύ χρώμα και στυλ.

https://www.instagram.com/p/Ct6f-vBr0bZ/

Το σαλόνι της παρουσιάστριας διαθέτει μία λευκή, πλεκτή, κρεμαστή κούνια, ιδανική για Instagramable λήψεις. Τα έντονα χρώματα (τιρκουάζ, πράσινο κ.ά) κυριαρχούν στον χώρο ενώ τα φυτά εσωτερικού χώρου ολοκληρώνουν επιτυχώς διακόσμηση.

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης του ζευγαριού είναι ό,τι πιο girly θα δεις σήμερα με τις παστέλ αποχρώσεις και τα ροζ διακοσμητικά να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

https://www.instagram.com/p/CsOHSYkrTAI/

Στο δωμάτιο του μικρού Γιώργου πρωταγωνιστούν οι μπλε αποχρώσεις, με την παρουσιάστρια να έχει επιμεληθεί προσωπικά τη διακόσμηση.

Στον ελεύθερό της χρόνο η τρυφερή μαμά προτιμά να χαλαρώνει στον καναπέ ή να κάνει γυμναστική και παιχνίδια με τον γιο της στο γρασίδι που διαθέτει ο καταπράσινος κήπος τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες θα θέλαμε την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας αφού αποτελεί το όνειρο της κάθε fashionista.

https://www.instagram.com/p/BtBYRoxnIYh/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: madogasteratou