Oι αναρτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου με την 11χρονη κόρη & τους γιους του έχουν τα πιο πολλά likes

Γεωργία Βλαχοπούλου
Oι αναρτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου με την 11χρονη κόρη & τους γιους του έχουν τα πιο πολλά likes

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου η οικογένειά του είναι το παν και γι' αυτό το προφίλ του στο Instagram είναι γεμάτο με οικογενειακές στιγμές.

Η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου, Εύα, γίνεται σήμερα 11 χρονών κι εκείνος θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το Instagram του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με εκείνη και τη μαμά της, Κρίστυ Τσολακάκη. Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Η Εύα μας κλείνει σήμερα τα 11! Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και ευτυχισμένη! Και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα την στηρίζουμε!».

https://www.instagram.com/p/Cvy4d_JsBNI/

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση, τον 29χρονο Πάνο, ενώ είναι παντρεμένος από το 2004 με την Κρίστη Τσολακάκη - κόρη της Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ και πρώην υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της Άννας Βίσση - με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 16χρονο Κωνσταντίνο, τον 14χρονο Αλέξανδρο και την 11χρονη πια Εύα. Παρότι, ο Πάνος είναι κάποια χρόνια μεγαλύτερος έχει πολύ καλή σχέση με τα αδέρφια του κι αυτό φαίνεται αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram του δημοσιογράφου.

nikoschatzinikolaou_298465807_3284293811897332_4869044381422011763_n.jpg

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς και σύζυγος

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου η οικογένειά του είναι το παν κι αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram θα δεις πως πέρα από φωτογραφίες από την ώρα που βρίσκεται στο στούντιο ή με καλεσμένους των εκπομπών του, δημοσιεύει κυρίως φωτογραφίες με τα παιδιά του και την γυναίκα του, τους οποίους και λατρεύει.

Το γεγονός, μάλιστα πως ο γιος του ο Πάνος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, τον είχε κάνει να ανησυχήσει ιδιαίτερα την περίοδο του κορονοϊού, όπως είχε αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση γράφοντας: «Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου,που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.Εχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν... Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!».

https://www.instagram.com/p/B-acyWrItfh/

Παράλληλα, κάθε φορά που έχει επέτειο με τη γυναίκα του, Κρίστη εκείνος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και πάντα της εξομολογείται τον έρωτά του αναρτώντας και μια φωτογραφία τους.

Το ίδιο έκανε και φέτος όταν τον περασμένο Ιούνιο έγραψε για εκείνη στη φωτογραφία από τον γάμο τους που κοινοποίησε: «9 χρόνια παντρεμένοι και 21 μαζί και σε λατρεύω όσο τότε και ακόμη περισσότερο! Ακόμη πιο βαθιά! Είσαι η ζωή μου!», προσθέτοντας και το #forever στο τέλος.

https://www.instagram.com/p/Ct3WRAHsTQc/