Δανάη Μπάρκα: Το ολόσωμο είναι το αγαπημένο της μαγιό και έχει τρία σχέδια που φοράει non stop

Δανάη Μπάρκα: Το ολόσωμο είναι το αγαπημένο της μαγιό και έχει τρία σχέδια που φοράει non stop

Κια τα τρία σχέδια αγκαλιάζουν τέλεια τις καμπύλες και αναδεικνύουν την curvy σιλουέτα της.

Κάθε γυναίκα επιλέγει πολύ προσεκτικά τη γραμμή που θα έχει το μαγιό της. Και αυτό γιατί όλες μας θέλουμε να αισθανόμαστε άνετα στην παραλία, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να απολαύσουμε το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα. Οπότε ας ξεχάσουμε για λίγο τα κλισέ περί του τέλειου bikini body και ας κάνουμε τη σωστή επιλογή για το σωματότυπο της, βάζοντας στη συλλογή μας ένα μαγιό που θα αναδείξει όλα τα δυνατά μας στοιχεία. Η Δανάη Μπάρκα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό προσκήνιο ήταν η απόλυτη ενσάρκωση του body positivity και άλλαξε το τοπίο ως προς το καλύτερο, βάζοντας στις οθόνες μας και ένα κανονικό κορίτσι, που δεν ανταποκρίνεται στα «συνηθισμένα πρότυπα» της τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/reel/CuuY82JAhMd/

Έτσι και το καλοκαίρι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη μας δίνει έμπνευση μέσα από το album των διακοπών της με τα αγαπημένα της μαγιό, που είναι τέλεια για τα curvy κορίτσια και όχι μόνο.

To ελληνικό brand Sun Of A Beach έχει κάνει τις πετσέτες θαλάσσης το statement στοιχείο της παραλίας

Τα τρία αγαπημένα ολόσωμα της Δανάης.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι η Δανάη είναι ο τύπος του ολόσωμου μαγιό και για την παραλία και για την πισίνα, αφού κάθε καλοκαίρι ανανεώνει τη συλλογή της προσθέτοντας και ένα ακόμη ολόσωμο. Το πρώτο και πιο διαχρονικό σχέδιο, στο οποίο επενδύει είναι το μαύρο ολόσωμο μαγιό. Με λεπτές τιράντες σε στυλ spaghetti ή με πιο χοντρές, αθλητικές τιράντες, το μαύρο ολόσωμο είναι must για κάθε γυναίκα. Αν μάλιστα, έχει και χαμηλή πλάτη, τότε φοριέται μέσα στο καλοκαίρι και σαν κορμάκι μαζί με μία φούστα ή ένα λινό παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/Cul2btuMdKK/

Το δεύτερο είναι τα florals. Άσε για λίγο πίσω σου τα κλισέ, που λένε ότι τα λουλούδια και τα prints γενικότερα δίνουν όγκο και δες τα beach looks της Δανάης που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Ότι στα πληθωρικά κορίτσια ταιριάζουν τα πληθωρικά μαγιό.

https://www.instagram.com/p/Cqn0W3XsbSb/

Η τρίτη και τελευταία της επιλογή είναι τα έντονα χρώματα. Ένα ολόσωμο σε κόκκινο ή πράσινο χρώμα, με halter neck λαιμόκοψη ή ιδιαίτερο ντεκολτέ είναι ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι, που θα ανεβάσει τη διάθεση και το sexiness στα ύψη.