Η Δανάη Μπάρκα κάνει διακοπές με τη βαφτιστήρα της και η ομοιότητα δεν κρύβεται

Η Δανάη Μπάρκα κάνει διακοπές με τη βαφτιστήρα της και η ομοιότητα δεν κρύβεται

H Δανάη Μπάρκα συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σέριφο με αγαπημένα πρόσωπα. Οι νέες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό.

Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε μια ακόμη επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν στο πλατό του «Πάμε Δανάη» όπου βρίσκεται τα τελευταία στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η νεαρή παρουσιάστρια μας κρατούσε καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και μας έδινε συχνά τροφή για σκέψη μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Μετά το πέρας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων η 30χρονη έκανε κατευθείαν για βαλίτσες για το νησί της καρδιάς της που δεν είναι άλλο από την Σέριφο.

Η Δανάη Μπάρκα διασκέδασε με Βανδή-Μάστορα- Ο ξέφρενος χορός με τη Μελίνα Νικολαΐδη

https://www.instagram.com/p/Cur3T0wsgCY/

Η Δανάη Μπάρκα ψηφίζει Σέριφο για τις διακοπές της- Το makeup free βίντεο

Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από την Σέριφο, έναν προορισμό που επιλέγει ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια για να αποφορτιστεί.

Οι συχνές επισκέψεις της Δανάης στο νησί την έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στους μόνιμους κατοίκους και στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής όπου συχνάζει μαζί με την παρέα της.

https://www.instagram.com/reel/CuuY82JAhMd/

Πριν λίγες ώρες η 30χρονη πόσταρε ένα νέο βίντεο στο Instagram όπου την βλέπουμε να χαλαρώνει στην παραλία με το μαγιό της και να βάφει μια βάρκα μαζί με τον καλό της φίλο και πρώην γιατρό του νησιού, Αθανάσιο Κοντάρη.

Ανέμελη, χαρούμενη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Δανάη δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τη ζωή μακριά από την πρωτεύουσα. Ο κολλητός φίλος της μαμάς της, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το video αφήνοντας μερικές κόκκινες καρδούλες.

Sxolio-2023-07-16-102804.png

Ο δημοφιλής ηθοποιός και η Δανάη Μπάρκα έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο αφού η Δανάη μεγάλωσε κοντά του και τον θεωρεί δεύτερο μπαμπά της.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και δεν δίστασε να περιγράψει πώς μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη ζωή του. «Eγώ τη Δανάη τη γνώρισα όταν ήταν 2,5 ετών, ήρθε η Βίκυ να με πάρει από το αεροδρόμιο και την είχε μαζί της. Της λέω "Δανάη τι κάνεις" με κοίταζε περίεργα... μπήκε στο αυτοκίνητο και ήθελε να κάτσει μπροστά. Δεν την άφησα και έκλεγε σε όλη τη διαδρομή γιατί ήθελε να κάτσει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη μας επαφή», ανέφερε ο ηθοποιός.

Η μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας

H οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» είναι νονά ενός κοριτσιού αφού πριν λίγα χρόνια πήρε την απόφαση να βαφτίσει την κόρη στενού φιλικού της ζευγαριού.

1689494666153-775463011-barka5.jpg

Η παρουσιάστρια και οι κουμπάροι της παραθερίζουν όλοι μαζί στο νησί με τη Δανάη να ποστάρει ένα πολύ τρυφερό video της βαφτισιμιάς της, γράφοντας με χιούμορ στη λεζάντα: «Και ήρθε στο νησί της νονάς της, και χορεύει μόνη της όλη την ώρα και ζητάει τραγούδια, άρα πέτυχε το λάδι».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της παρουσιάστριας στην Σέριφο.

Πηγή κεντρικής: danai_barka