Με αυτό το look γιόρτασε τα 15α εφηβικά γενέθλια του γιου της η Σίσσυ Χρηστίδου-Όλες οι λεπτομέρειες

Με αυτό το look γιόρτασε τα 15α εφηβικά γενέθλια του γιου της η Σίσσυ Χρηστίδου-Όλες οι λεπτομέρειες

O Φίλιππος Μαραντίνης γιόρτασε τα γενέθλιά του οικογενειακώς στην Χαλκιδική. Οι υπέροχες φωτογραφίες από το πάρτι, η διακόσμηση και τα σχόλια στο post της Σίσσυς Χρηστίδου.

Τα 15α γενέθλιά του γιόρτασε πριν λίγες ώρες ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππος Μαραντίνης στο πατρικό τους σπίτι στην Χαλκιδική. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στη γενέτειρά της μαζί με τον αδελφό της, Γιάννη, τη Μαρία Κορινθίου και τις κουμπάρες της.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις η MEGAλοκαναλάρχισσα Σίσσυ βρίσκεται στην τοποθεσία της καρδιάς της. Μετά τις διακοπές της σε Ρόδο, Πάτμο και Πάρο, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο η παρουσιάστρια περνά ανέμελες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους της συγγενείς αλλά και στενούς της φίλους.

maria.jpg

Η Χρηστίδου απάντησε στα σχόλια για το σώμα της με μπικίνι, πολύ μπικίνι!

Το τρυφερό post της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια του γιου της και το εντυπωσιακό πάρτι

Πριν λίγες ώρες η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι!» δημοσίευσε ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών από το πάρτι για τα 15α γενέθλια του μεγάλου της γιου.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της 42χρονης στο Instagram είδαμε αρκετά βίντεο και φωτογραφίες από την χειροποίητη custom-made τούρτα δια χειρός του Γιάννη Χρηστίδη, ο οποίος διατηρεί γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με donuts.

Η χαρά της παρουσιάστριας είναι εμφανής σε όλες τις φωτογραφίες, με το χαμόγελό της να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

https://www.instagram.com/p/Cv5VGMhIoSQ/

«Δεκαπέντε χρόνια Φίλιππος❤️ #HappyBirthdayMyLove», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

sxolia1.jpg

Αρκετοί φίλοι, συνεργάτες και fans της Σίσσυς Χρηστίδου έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στον 15χρονο, σχολιάζοντας το post.

sxolia2.jpg

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχώρισαν είναι αυτή της παρουσιάστριας με τον αδερφό της, Γιάννη και τον μπαμπά τους, Θοδωρή.

sissy1.jpg

Η διακόσμηση ήταν λιτή αλλά ταυτόχρονα fun, με τα τεράστια χρωματιστά μπαλόνια να αναγράφουν την ηλικία του Φιλίππου και οι δίσκοι να είναι γεμάτοι σοκολατένιες σύριγγες και donuts.

H κομψή εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Για την περίσταση η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μακρύ, μαύρο στράπλες φόρεμα που αναδείκνυε πλήρως την αδυνατισμένη της σιλουέτα. Με τη βοήθεια της διατροφολόγου της, η 42χρονη έχει χάσει αρκετά κιλά τους τελευταίους μήνες και δείχνει πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη φορά.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou