Η Καίτη Γαρμπή αναβίωσε τυχαία το εξώφυλλο από το «'Ενταλμα Συλλήψεως» & η Φουρέιρα την αποθέωσε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καίτη Γαρμπή αναβίωσε τυχαία το εξώφυλλο από το «'Ενταλμα Συλλήψεως» & η Φουρέιρα την αποθέωσε

Οι αναρτήσεις της Καίτης Γαρμπή, στις οποίες ποζάρει άβαφη συγκεντρώνουν πολλές χιλιάδες likes με τους followers της να αποθεώνουν τη φυσική ομορφιά της, όπως έκανε στην πρόσφατη ανάρτησή της και η Ελένη Φουρέιρα.

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια και μαζί με τον Διονύση Σχοινά έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον γιο τους Δημήτρη να είναι το καμάρι τους και μάλιστα, να ακολουθεί και τα βήματά τους.

https://www.instagram.com/p/Cf9FIIIMcDv/

Η τραγουδίστρια, όμως είναι και μια γυναίκα με έντονη την αίσθηση του χιούμορ κι αυτό φαίνεται κι από τις αναρτήσεις της, μιας και η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Στο πρόσφατο post της μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια να είναι μετά το μπάνιο της με την πετσέτα των μαλλιών της στο κεφάλι, γράφοντας με χιούμορ στη λεζάντα:

«Εεειιιιι @dionisis_sxoinas !!! Τα εν οίκω μην εν δήμω!!! (Εν τω μεταξύ τη φωτό την ανεβάζει η ίδια!)», μιας και μάλλον την φωτογραφία την τράβηξε ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/Cv63wVqAeYP/

Οι δυο τους πολύ συχνά απαθανατίζουν ο ένας τον άλλον και ανεβάζουν τα «αποτελέσματα» στα προφίλ τους στο Instagram μαζεύοντας πολλά likes και θετικά σχόλια.

Έτσι έγινε και τώρα, με τους περισσότερους followers της να σχολιάζουν την εντυπωσιακή ομορφιά της, αφού ήταν εντελώς αμακιγιάριστη:

αλλά και κάποιους να θυμούνται το εξώφυλλό της από τον δίσκο «Ένταλμα Συλλήψεως» που κυκλοφόρησε το 1991, στο οποίο εκείνη φορούσε ένα μαντήλι στα μαλλιά με αντίστοιχο τρόπο:

Η Ελένη Φουρέιρα, ωστόσο έκανε το πιο κορυφαίο σχόλιο γράφοντάς της: «Kουκλάρα» προσθέτοντας και το emoji σε σχήμα καρδούλα.

366775735_1016381686457581_116062295780772121_n.jpg

Tα posts χωρίς μακιγιάζ

Η Καίτη Γαρμπή τις περισσότερες φορές που δημοσιεύει κάποια φωτογραφία της στο Instagram της επιλέγει να είναι τελείως αμακιγιάριστη, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της και αποπνέοντας αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, λόγω του επαγγέλματός της χρειάζεται να εμφανίζεται πολλές φορές με έντονο μακιγιάζ κι έτσι όταν βρίσκει την ευκαιρία ξεκουράζει το δέρμα της από τα τόσα καλλυντικά προϊόντα.

Στην gallery μπορείς να δεις κάποιες από τις αναρτήσεις που έχει κάνει όλο αυτόν τον καιρό στα social media: