«Πού χάθηκε η Ελένη Μενεγάκη;» ρωτούν όλοι αλλά εκείνη εμφανίστηκε στο post της μαμάς του Μάκη

«Πού χάθηκε η Ελένη Μενεγάκη;» ρωτούν όλοι αλλά εκείνη εμφανίστηκε στο post της μαμάς του Μάκη

Η απουσία της από τα social media έχει δημιουργήσει απορίες στους followers της, αλλά η Ελένη Μενεγάκη αυτό το καλοκαίρι το ζει χωρίς δημοσιεύσεις και summer πόζες. 

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη έφυγε απευθείας για τον Onar παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου. Χωρίς όμως αυτή τη χρονιά να μας δίνει φωτογραφικά το στίγμα της και να μοιράζεται μαζί μας τις διακοπές της. Όμως σήμερα έκανε την εμφάνισή της στο προφίλ ενός πολύ αγαπημένου προσώπου της οικογένειάς της.

https://www.instagram.com/p/CmlotomrY8b/

Η σχέση με την πεθερά της Λιλίκα και οι εκδρομές στις Κυκλάδες

Το πρόγραμμα της Ελένης Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια κάθε τέτοια εποχή ήταν αρκετά συγκεκριμένο. Με βάση το εξοχικό της στην Άνδρο, εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Onar του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου και μαζί με το φουσκωτό τους, συνήθιζε να κάνει μικρές εκδρομές στα γύρω νησιά των Κυκλάδων.

https://www.instagram.com/p/Cg6XwDWDT_n/

Παραδοσιακά στις 17 Ιουλίου στη γιορτή της μικρότερης κόρης της Μαρίνας, υπήρχε το οικογενειακό γλέντι στην παραλία με λίγους καλούς φίλους καλεσμένους.

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7/

Η Ελένη επίσης φρόντιζε να κάνει και μία μίνι εκδρομή στα Ιόνια νησιά λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την εκπομπή της.

Όλα αυτά είχαμε την ευκαιρία μέχρι φέτος να τα βλέπουμε και από το προφίλ της στο Instagram. Το τελευταίο όμως διάστημα είναι λιγότερο εξωστρεφής σε σχέση με το παρελθόν.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επέστρεψε στο αγαπημένο μέρος της Ελένης Μενεγάκη

Σήμερα όμως έδωσε το social-μιντιακό παρών της σε μία ανάρτηση της αγαπημένης της Λιλίκας Μαντζίκα, της μητέρα του Μάκη της. Η οποία επίσης βρίσκεται στην Άνδρο και ανήρτησε μία καλλιτεχνικής αισθητικής φωτογραφία με τα ήρεμα νερά της παραλίας.

https://www.instagram.com/p/CvJ2nRXIr-R/

Το like της Ελένης ήταν αναμενόμενο. Οι δύο τους είχαν εξαιρετική σχέση από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν λόγω της σχέσης με τον Μάκη. Η παρουσιάστρια μάλιστα είχε εμφανιστεί και σε μία έκθεση φωτογραφίας της πεθεράς της στη Χώρα της Άνδρου εκείνη την εποχή.

Όμως η καλή τους σχέση φάνηκε και από τα λόγια λατρείας που έχουν ανταλλάξει κατά καιρούς οι δύο τους διαδικτυακά. «Απίθανο μου Λιλικάκη σε λατρεύω» της είχε γράψει η Ελένη, «Εγώ να δεις» της απάντησε εκείνη.

mantzika.jpg

Η Ελένη είχε μιλήσει και στην εκπομπή της για την τύχη να έχει τέτοια πεθερά. Κάποια στιγμή που ο σεφ Γιώργος Τσούλης της είχε μαγειρέψει στην εκπομπή και εκείνη τη στιγμή που έβγαινε το φαγητό από τον φούρνο της είπε το κλασσικό «Ελένη σε αγαπάει η πεθερά σου ήρθες πάνω στην ώρα» εκείνη βρήκε ευκαιρία να μιλήσει για την Λιλίκα κάνοντας παράλληλα και τον σταυρό της: «Δόξα τον Θεό, δεν έχω κανένα παράπονο από την πεθερά μου. Ήμουν πολύ τυχερή».