Η πιο πιστή follower της Γαίας Μερκούρη είναι η μαμά της & σε κάθε ανάρτησή της είναι «εκεί»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η πιο πιστή follower της Γαίας Μερκούρη είναι η μαμά της & σε κάθε ανάρτησή της είναι «εκεί»

Η Δωροθέα Μερκούρη καμαρώνει συνεχώς για τις κόρες της και δεν το κρύβει ούτε στα social media.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι γνωστή ηθοποιός και μοντέλο και τη γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από τη δραματική σειρά Αν μ' αγαπάς του Alpha τη σεζόν 2006 - 2007, όπου υποδυόταν τη Σόνια Μαρτίνι. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της ήταν στη σειρά Φλόγα και άνεμος στην ΕΡΤ1 το 2022.

https://www.instagram.com/p/CguVb21MvCn/

Πέρα όμως από αυτά, η Δωροθέα Μερκούρη είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά που καμαρώνει συνεχώς για τις κόρες της, την 23χρονη Ηλέκτρα που ζει αυτή τη στιγμή στην Ολλανδία και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute και την 20χρονη Γαία που ζει στην Αθήνα και έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modelling.

https://www.instagram.com/p/CdIt-F3q4JP/

Η Γαία Μερκούρη και η fan της Δωροθέα

Την Γαία Μερκούρη την γνωρίσαμε και λίγο παραπάνω από τη σχέση της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση εδώ και κάποια χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CUskrzmq599/

Η ίδια, όμως έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει μέσα από τις δουλειές που κάνει στο modelling αλλά και όπως θα δεις και με το πολύ γυμνασμένο σώμα της και τους κοιλιακούς της που θα ζήλευε μέχρι κι αθλήτρια.

Παράλληλα, το νεαρό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό στα social media, αφού αποτελούν και μέρος της δουλειάς της, δημοσιεύοντας τόσο επαγγελματικά στιγμιότυπα όσο και από την καθημερινότητά της.

Πιο πιστή της follower στο Ιnstagram πάντως, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της, είναι η μαμά της, η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία αν όχι σε όλες, στο 98% των αναρτήσεων της Γαίας είναι «εκεί» για να της σχολιάσει πόσο την αγαπάει ή ότι μοιάζει με άγγελο στα Ιταλικά πάντα ή για να της βάλει απλά χαρούμενα emoji.