Δωροθέα Μερκούρη: 10 φωτογραφίες από την κουζίνα της ωραιότερης «MasterChef» της showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: 10 φωτογραφίες από την κουζίνα της ωραιότερης «MasterChef» της showbiz

H Δωροθέα Μερκούρη έχει το πιο yummy κανάλι με συνταγές και τις πιο cool φωτογραφίες μέσα στην κουζίνα της.

H Δωροθέα Μερκούρη είναι μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς- μοντέλα της γενιάς της. Η Ελληνοϊταλική καταγωγή της την κάνει να ξεχωρίζει ενώ το μεσογειακό ταπεραμέντο της διακρίνεται στην ομιλία, στα ρούχα και φυσικά στα πιάτα που επιλέγει να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η δημοφιλής ηθοποιός μένει τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα σε ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι στην Πλάκα, το οποίο έχουμε θαυμάσει μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

H Δωροθέα Μερκούρη είναι η ωραιότερη MasterChef

Η 49χρονη λατρεύει την μαγειρική και μοιράζεται συχνά μυστικά και συνταγές με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι της χαρίζουν αμέτρητα likes και αποθεωτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/reel/CsrM_zsL-e3/

Η Ιταλική καταγωγή της Δωροθέας Μερκούρη την έχει βοηθήσει ιδιαίτερα αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις αυθεντικές συνταγές για την πιο νόστιμη πίτσα και μακαρονάδα. Η καλλιτέχνης δεν διστάζει να αποκαλύψει τα μυστικά των πιάτων της στα homemade videos που ποστάρει, απευθείας από την κουζίνα της.

H Γαία Μερκούρη κάνει καριέρα στο TikTok- Το σπάνιο video με τον διάσημο μπαμπά της

Αν λοιπόν θέλεις να φτιάξεις σωστά τον κλασικό καφέ μόκα, εύκολες Ιταλικές συνταγές και πεντανόστιμες μακαρονάδες για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου κάνε εγγραφή στο κανάλι της στο Youtube ή ακολούθησέ την στο Instagram.

Σε παλαιότερο βίντεο η 49χρονη μας δείχνει βήμα-βήμα πως να δημιουργήσουμε την αγαπημένη της μακαρονάδα με μύδια. Αξίζει να τη δοκιμάσεις.

https://www.instagram.com/tv/CBV_6CUAwjk/

Υλικά: Παρθένο ελαιόλαδο, ένα πακέτο spaghetti

Ντοματίνια, ένα ποτήρι λευκό ή ροζέ κρασί

Μύδια, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός, σκόρδο

Εκτέλεση: Βάλε τα μύδια σε ένα μπολ με κρύο νερό και αλάτι για 24 ώρες. Βάλε το λάδι σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίξε μερικές σκελίδες σκόρδου. Παράλληλα, βράσε το νερό για τα μακαρόνια σε μια άλλη κατσαρόλα. Ρίξε στο τηγάνι τα μύδια. Ξέπλυνε τον μαϊντανό, στέγνωσέ τον με λίγο χαρτί και τοποθέτησέ τον τηγάνι. Ψιλόκοψε κι άλλο μαϊντανό και τα ντοματίνια και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι. Στην κατσαρόλα, ρίξε αλάτι και τα ζυμαρικά για να βράσουν. Χαμήλωσε τη φωτιά στο τηγάνι και ρίξε μισό ποτήρι κρασί. Πρόσθεσε πιπέρι και ανακάτεψε. Πρόσθεσε λίγο λάδι ακόμη και σβήσε, όταν έχει μαγειρευτεί. Πάρε τα ζυμαρικά και τοποθέτησέ τα στο τηγάνι μαζί με τα μύδια και ανακάτεψε. Καλή απόλαυση.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 10 από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού στην κουζίνα της.

Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μη γνωρίζει την αυθεντική Ιταλική συνταγή για καρμπονάρα και τη μοιράστηκε μαζί μας μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Πηγή κεντρικής: doroteamercuri