Hλιάνα Παπαγεωργίου, Γαία Μερκούρη και όλες οι celebrities που «ψήφισαν» παραλία

Hλιάνα Παπαγεωργίου, Γαία Μερκούρη και όλες οι celebrities που «ψήφισαν» παραλία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Γαία Μερκούρη και πολλοί εγχώριοι celebrities φόρεσαν τα μαγιό τους και πόζαραν στον φακό χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Ανήμερα των εθνικών εκλογών (25/06) πολλοί Έλληνες celebrities πόσταραν videos και φωτογραφίες μέσα από τα εκλογικά κέντρα όπου ψήφισαν όμως αρκετοί ήταν κι αυτοί που επέλεξαν τις παραλίες αντί για την κάλπη.

Η υψηλή θερμοκρασία που επικράτησε το Σαββατοκύριακο ανάγκασε τους επώνυμους να φορέσουν τα μαγιό τους και να απολαύσουν τη θάλασσα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μια ματιά στο Ιnstagram feed μας ήταν αρκετή για να διαπιστώσουμε πως πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν εκτός πρωτεύουσας, είτε ταξιδεύοντας σε νησιά κοντά στην Αθήνα, είτε σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Οι celebrities που «ψήφισαν» παραλία

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και το «νουνίτο» τους βρέθηκαν στην Εύβοια για camping λίγο μετά την επιστροφή τους από τη Μύκονο. Το ζευγάρι και ο 6 μηνών γιος τους έκαναν μια σύντομη απόδραση για να χαλαρώσουν μακριά από την πρωτεύουσα και να χαρούν τη φύση.

touni1.jpg

Γαία Μερκούρη

Η Γαία Μερκούρη φόρεσε το υπέροχο floral μπικίνι της και πόζαρε με χάρη στον φακό, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύπτει την τοποθεσία της.

https://www.instagram.com/p/Ct6twYktGED/

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Χριστίνα Κανελλοπούλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Χριστίνα Κανελλοπούλου βρίσκονται στα Κουφονήσια για τις ολιγοήμερες διακοπές τους. Οι αγαπημένες φίλες πόζαραν με matchy-matchy look χαρίζοντάς μας έμπνευση για τις μελλοντικές μας beachwear εμφανίσεις.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά της, Κατερίνα και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει μαζί της αυθόρμητα στιγμιότυπα. Πριν λίγες ώρες οι δυο τους επισκέφθηκαν παραλία της Αττικής και έπαιξαν διάφορα παιχνίδια κάτω από τον καυτό ήλιο.

https://www.instagram.com/p/Ct6i8uzobbK/

«Να εδώ με την Κατερίνα. Πετάμε πετρούλες κ αναρωτιόμαστε πότε θα μαυρίσουμε λίγο», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Hλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει στο νησί της καρδιάς της που δεν είναι άλλο από τα Κουφονήσια. Η κριτής του «My Style Rocks» και η παρέα της «ψηφίζουν» σταθερά Κυκλάδες τα τελευταία χρόνια για τις διακοπές τους και όπως φαίνεται αυτό δεν θα αλλάξει άμεσα.

https://www.instagram.com/p/Ct4EZgKNIyo/

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποστομωτική απάντηση follower σε τοξικό σχόλιο για το σώμα της

Στέλιος Χανταμπάκης- Όλγα Πηλιάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

xantampakis1.png

Oι τρυφεροί γονείς και τα παιδιά τους, Μανώλης και Μαλένα επισκέφθηκαν γνωστό beachbar και πέρασαν μια χαλαρή Κυριακή δίπλα στο κύμα.

Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά μπορεί να μην φόρεσε μαγιό ωστόσο βρέθηκε δίπλα στη θάλασσα και συγκεκριμένα στο νέο εστιατόριο του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη στο Μεγανήσι.

pappa.jpg

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου και η κόρη της, Μελίτα έπαιξαν στην άμμο και φωτογραφήθηκαν μαζί, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει τις λήψεις στο Instagram. Η μικρούλα φορούσε ένα υπέροχο μαγιό με ουρά γοργόνας και έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρο το μπάνιο με τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/Ct4jsunNCo-/

Ηλίας Γκότσης

Ο νικητής του Survivor 2018 δεν πόζαρε μπροστά από κάποια κάλπη αλλά με φόντο τα γαλάζια νερά της παραλίας όπου έκανε τις βουτιές του.

gkotsis.jpg

Αλέξανδρος Σκουρλέτης- Αφροδίτη Λιάντου

Το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις και πόζαρε αγκαλιασμένο στην παραλία. Μετά την αποχώρησή τους από την «Γη της Ελιάς», Αφροδίτη και Αλέξανδρος έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο τον οποίο αξιοποιούν για να χαλαρώνουν και να περνούν μαζί ανέμελες στιγμές.

liantou.webp

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou