Αυτές είναι όλες οι φετινές φωτό της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό & το «Χαμογέλα και πάλι» είναι νόμος

Αυτές είναι όλες οι φετινές φωτό της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό & το «Χαμογέλα και πάλι» είναι νόμος

H πάντα εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχασε τα κιλά που εκείνη ήθελε ενώ σε κάθε της ανάρτηση χαρίζει το πιο όμορφό της χαμόγελο.  

Ένα από τα ωραιότερα και πιο fun καλοκαίρια της ζωής της δείχνει να περνά φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε επιτυχώς τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της έκανε βαλίτσες και ξεκίνησε τις διακοπές με τους γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ-Άγγελο.

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» και η παρέα της έκαναν πρόσφατα ένα μικρό tour στα Ελληνικά νησιά για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τα sports. Ανάμεσα στους προορισμούς που επέλεξαν για τις ολιγοήμερες διακοπές τους ήταν η Ρόδος, η Πάτμος και η Πάρος.

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η 42χρονη βρέθηκε στη γενέτειρά της, την Χαλκιδική όπου και διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι για τα 15α γενέθλια του γιου της, Φιλίππου Μαραντίνη.

H Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει μόνο με αυτοπεποίθηση και το μαγιό της μετά την απώλεια των κιλών που ήθελε

Η διαφορά στο σώμα της παρουσιάστριας είναι εμφανής και αξιοθαύμαστη αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και από τις τελευταίες της εμφανίσεις στο πλατό.

https://www.instagram.com/p/Cums8yNIhPd/

Τους προηγούμενους μήνες η Σίσσυ Χρηστίδου έθεσε ένα μεγάλο fitness στόχο τον οποίο και πέτυχε ακολουθώντας εξατομικευμένη διατροφή από την ειδικό Μαρία Ψωμά. Για να αποκτήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η 42χρονη έβαλε στη ζωή της την προπόνηση pilates, μια από τις καλύτερες επιλογές ενδυνάμωσης για τις γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/Cg6zOwVIGc1/

H διαφορά στο σώμα της παρουσιάστριας είναι εντυπωσιακή αν δεις καλύτερα την παρακάτω φωτογραφία από τις περσινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια έχει προσθέσει στην διατροφή της πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσπαθώντας να αποφύγει το junk food, το αλκοόλ και τα λιπαρά φαγητά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

https://www.instagram.com/p/CvWsFrJoCNR/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια ακολουθεί πιστά τη διατροφή της ειδικού, μιας και το 2015, είχε καταφέρει να χάσει περισσότερα από 13 κιλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι πρόσφατες αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στα social media εκπέμπουν θετικά vibes, αυτοπεποίθηση και περίτρανη απόδειξη της φυσικής της ομορφιάς.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou