Καρέ- καρέ (κυριολεκτικά) οι αλλαγές του Κωνσταντίνου Βασάλου μέχρι να υιοθετήσει το trend της σεζόν

Καρέ- καρέ (κυριολεκτικά) οι αλλαγές του Κωνσταντίνου Βασάλου μέχρι να υιοθετήσει το trend της σεζόν

O 33χρονος αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά του και τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα. Όλες οι αλλαγές που έχει κάνει σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απολαμβάνει φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές με φίλους, αφού όπως ο ίδιος ομολόγησε μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star είναι εδώ και καιρό single.

Ο γυμναστής και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους ωστόσο εξακολουθούν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται στα σχόλια που ανταλλάζουν στα social media.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κουρεύτηκε

Tα τελευταία χρόνια ο 33χρονος έχει αγαπήσει τα λίγο πιο μακριά μαλλιά από αυτά που τον γνωρίσαμε πριν περίπου έξι χρόνια στο Survivor. Οι αλλαγές στα μαλλιά του είναι συνεχείς, τόσο στο μήκος (από πολύ κοντό σε πολύ μακρύ) αλλά και στο χρώμα το οποίο κυμαίνεται από σκούρο καστανό σε καστανόξανθο.

https://www.instagram.com/p/CvxeTiENwUy/

Μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο ο personal trainer τόλμησε να κάνει τα μαλλιά του ράστα, μια απόφαση που μετάνιωσε πικρά όπως ο ίδιος ανέφερε πριν μερικές ημέρες σε Instagram story του Fipster αφού του δημιούργησε πρόβλημα τριχόπτωσης.

https://www.instagram.com/p/Cvc8Ma4rKla/

«Έχω χάσει όλα τα μαλλιά μου ρε. Αλήθεια σου λέω. Εδώ έχω κάτι κενά. Αν θέλετε να χάσετε τα μαλλιά σας κάντε ράστα. Περίεργος τρόπος για να γίνω φαλακρός στα 33 μου», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Youtuber.

vasalos1.jpg

Πριν λίγες ώρες ο πρώην παίκτης του Survivor All Star αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του και εμπιστεύτηκε τον φίλο του και τραγουδιστή, Νίκο Ζώτο για να τον κουρέψει.

vasalos2.jpg

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με τον personal trainer να αποκτά ένα αυστηρό καρέ όπως εκείνος σχολίασε με χιούμορ στα Ιnstagram-stories.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις αλλαγές που έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στα μαλλιά του.

Πηγή κεντρικής: costasvasaloshd