«Ποιος σε στενοχώρησε» αναρωτήθηκαν στο post της Χρύσας Μιχαλοπούλου αλλά υπήρχε πιο εύστοχο σχόλιο

«Ποιος σε στενοχώρησε» αναρωτήθηκαν στο post της Χρύσας Μιχαλοπούλου αλλά υπήρχε πιο εύστοχο σχόλιο
Instagram

Οι υπέροχες φωτογραφίες λίγους μήνες μετά τη γέννα και το χρόνια πολλά στην αδερφή της με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από περίπου έναν χρόνο. Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και από τότε ο γιος τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα.

Η Χρύσα, συνεχίζει να διατηρεί διακριτικό προφίλ στα social media και οι αναρτήσεις έχουν πάντα μια πιο καλλιτεχνική αισθητική. Στο πιο πρόσφατο post της, η νεαρή ηθοποιός ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη και ενώ το βλέμμα της μαρτυρά κούραση λόγω των υποχρεώσεων που έχει ως μια νέα μαμά που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη νέα της καθημερινότητα και στις ανάγκες του μωρού, το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία.

H Χρύσα Mιχαλοπούλου είναι πιο fit από ποτέ 8 μήνες μετά τον τοκετό και αυτές είναι οι νέες φωτό

https://www.instagram.com/p/Cs611T7Liqw

Τα σχόλια των followers

Στην ανάρτηση της, η 25χρονη προβλημάτισε τους followers της με έναν από αυτούς να αναρωτιέται «ποιος σε στενοχώρησε». Μάλιστα, υπήρχε κι άλλο πιο εύστοχο σχόλιο για την ανάρτηση της Χρύσας που έλεγε «γέλα λιγάκι, εσύ έπρεπε να λάμπεις». Βέβαια, το ακόμα πιο εύστοχο είναι να πει κανείς πως η Χρύσα ήδη λάμπει και πως αν χαμογελούσε θα ήταν απλώς -υπέρλαμπρη.

1686037895977-304056367-Untitled.png

Η φωτογραφία στο καρουζέλ στην οποία ποζάρει με φόρεμα

Στην ίδια ανάρτηση, η νεαρή ηθοποιός ποζάρει με κοντό κόκκινο φόρεμα και φαίνεται ξεκάθαρα πώς είναι το σώμα της λίγους μήνες αφότου γέννησε. Η Χρύσα είναι ακριβώς ίδια όπως τη γνωρίσαμε, πράγμα που σημαίνει πως πέτυχε τον προσωπικό της στόχο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Untitled.png

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του «θείου Λέο» σε νέες φωτό μετά τη γέννα και ένα WOW «κύλησε»

Στα πιο fashion νέα τώρα και η ηθοποιός επιμένει στο boho style της ενώ αναφορικά με το beauty σκέλος παραμένει πιστή στη φυσικότητα και στο ελάχιστο μακιγιάζ.

Η προηγούμενη ανάρτηση χωρίς μακιγιάζ

https://www.instagram.com/p/CsWaGsFNRYE

Μιχαλοπούλου- Κουτσόπουλος: Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους κάνοντας σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος που γνωρίστηκαν.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Σε άλλη συνέντευξη, όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», απάντησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

«Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Μιλώντας για τον γιο του πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει».

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα ήρθε απευθείας από τις Μυκήνες

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Κουτσόπουλου junior

Αν και η Χρύσα δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες του μικρού στα social, στο προφίλ του διάσημου σεφ στο Instagram έχουν αναρτηθεί οι δύο υπέροχες φωτογραφίες του.