Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η 1η φωτό με τον Ντέμη στα Άχλα & η αθόρυβη παρουσία της στον γάμο Μουζουράκη

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η 1η φωτό με τον Ντέμη στα Άχλα & η αθόρυβη παρουσία της στον γάμο Μουζουράκη

Το φόρεμα με το οποίο είχε εντυπωσιάσει πριν από λίγο καιρό στον γάμο του τραγουδιστή και το διακριτικό καλοκαίρι. Η φωτογραφία «Onar» από τις διακοπές του ζευγαριού.  

Στον επίγειο παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη, aka την ξενοδοχειακή μονάδα Onar του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα της Άνδρου, βρέθηκε ένα από τα πιο hot right now ζευγάρια της πόλης, επιλέγοντάς το για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο λόγος για τον ακριβοθώρητο Ντέμη Νικολαΐδη που μετά το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του Δέσποινα Βανδή, κρατά εξαιρετικά χαμηλούς τους τόνους- κάτι που άλλωστε έκανε και για όσα χρόνια ήταν μαζί. Παρόλο λοιπόν που είχαμε ακούσει για φημολογούμενη σχέση του με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ειδήσεων του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, με την οποία διέρρευσαν και κάποιες φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο για φαγητό σε γνωστό bar- restaurant του Νέου Ψυχικού, το ειδύλλιο φαίνεται δεν ευδοκίμησε.

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η κολλητή της Καινούργιου είναι η νέα αγαπημένη του Ντέμη Νικολαΐδη

Αυτό που πράγματι ευδοκίμησε και μάλιστα τόσο πολύ που ο αντισυμβατικός με τα μέσα ενημέρωσης Ντέμης Νικολαΐδης, πόζαρε δημόσια και επιβεβαίωσε με τον τρόπο αυτό πόσο ερωτευμένος νιώθει, είναι εκείνο με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. Μετά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στις κερκίδες του γηπέδου της ΑΕΚ, έγιναν και social media official, κάνοντας όλο το διαδίκτυο να μιλά για εκείνους.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η ξανθιά καλλονή και κολλητή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου πόζαραν μαζί από την Άνδρο και το ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου όπου είπαμε πως παραθερίζουν για τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Σαν άλλος Tom Hanks και Rita Wilson, φωτογράφισαν τις σκιές τους σε κάποια από τις παραλίες του μαγικού νησιού, όπως αντικατοπτρίζεται στην αμμουδιά του.

demis-alexandra-jpg.webp

Τι μας έρχεται όμως σαν πρώτη σκέψη στο μυαλό όταν ακούμε πως πρόκειται για κολλητή φίλη της παρουσιάστριας του Alpha και μέλος του girl squad της; Μα φυσικά η άλλη στενή της φίλη που είναι σε σχέση (και μάλιστα παντρεμένη) με έναν πολύ διάσημο Έλληνα, η Μαριλού Κοζάρη. Η άλλη πανέμορφη ξανθιά φίλη της KatKen, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Πάνο Μουζουράκη στις 27 του περασμένου Μάη στην Αίγινα, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Θυμάσαι τη Μαργαρίτα από το «Καληνύχτα μαμά»; Η εμφάνισή της στο πάρτι της Κατερίνας Καινούργιου

Από τον πολύκροτο γάμο και πιο ευτυχές γεγονός της ζωής της επιστήθιας φίλης της δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και εμείς σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουμε το στιλ της, ανατρέξαμε στο προφίλ της ώστε να δούμε τι outfit επέλεξε να φορέσει την ημέρα εκείνη. Άλλωστε, ένας γάμος αποτελεί κομβικό σημείο και περίσταση άκρως ενδεικτική του στιλ κάποιου.

Την ξανθιά καλλονή λοιπόν την εντοπίζουμε με μακριά εντυπωσιακή μπλε ρουά δημιουργία, με πολύ εντυπωσιακή πλάτη και καυτά cut outs που έκαναν το φόρεμα σέξι χωρίς να του αφαιρούν κομψότητα. Τον glamorous χαρακτήρα του φορέματος ενίσχυσε με μερικά κοσμήματα στα χέρια, αλλά και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια που έφταναν μέχρι τους ώμους της.

348601529_983668902640982_5888320287623235333_n.jpg

Out of blue, γράφει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook.

Για την περίσταση είχε ίσια τα μαλλιά της και πολύ διακριτικό μακιγιάζ. Πρόκειται άλλωστε για ένα στιλ ρούχων που η ίδια επιλέγει συχνά και όχι τυχαία, αφού της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τη σιλουέτα της 39χρονης καλλονής.

Να θυμίσουμε πως εκτός από κολλητή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου, την έχουμε δει ξανά και μάλιστα αρκετά νωρίτερα, να έχει πάνω της τους «προβολείς» των φώτων. Ειδικότερα, η ίδια ήταν μόλις 11 ετών όταν 27 χρόνια πριν έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στον αέρα της σειράς «Καληνύχτα μαμά» μέσα από την συχνότητα του ANT1, όπου υποδύθηκε την κόρη της Λίλας Καφαντάρη, τη Μαργαρίτα. Μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούσαν τότε ήταν η Λίλα Καφαντάρη, η Ηρώ Μουκίου, η Μαρί Κωνσταντάτου, η Κατερίνα Μουτσάτσου και άλλοι και προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 1996/1997.

Λίγο πριν γίνει 39 ετών, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει στυλ και αναλογίες που εντυπωσιάζουν

«Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο», δήλωνε πριν από λίγα χρόνια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Βέβαια, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δεν ασχολήθηκε τελικά με την υποκριτική μεγαλώνοντας, αφού την «κέρδισαν» η μόδα και η ομορφιά. Τώρα μάλιστα εργάζεται σε πολύ μεγάλη εταιρία σε επιτελική θέση. Εκτός από τη μόδα και την ομορφιά όμως, λατρεύει και τα ταξίδια, μιας και είναι ιδιαίτερα κοσμογυρισμένη έχοντας βρεθεί σε μέρη όπως η Πορτογαλία και το Ντουμπάι.

Όταν πάντως δεν ταξιδεύει, μένει σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ στο σπίτι όπου συγκατοικεί με Ντέμη Νικολαΐδη. Θυμίζουμε πω από την πλευρά του εκείνος είχε τοποθετηθεί δημόσια όταν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που ήθελαν τη σύντροφό του έγκυο στο πρώτο τους παιδί.

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά. Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», είχε πει τότε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.