Η Joanna η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου Φουστάνου έθεσε ως προτεραιότητα την προσωπική της ζωή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Joanna η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου Φουστάνου έθεσε ως προτεραιότητα την προσωπική της ζωή

Η Χρύσα Κοντογιώργου που απολαύσαμε στον ρόλο της Joanna στο Κωνσταντίνου και Ελένης είναι 45 χρονών, ζει έναν μεγάλο έρωτα και δεν φοβήθηκε να κόψει τα μαλλιά της καρέ. Πώς είναι σήμερα. 

Mπορεί η σειρά Κωνσταντίνου κι Ελένης να προβάλλεται ακόμα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και να είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την πρώτη προβολή της, παρ' όλα αυτά, όμως έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Κι όπως είναι λογικό, οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε δεν γίνεται να έχουν παραμείνει ίδιοι από τότε.

Ένας από τους βασικούς χαρακτήρες λοιπόν, τον οποίο υποδυόταν ο Βασίλης Κούκουρας ήταν ο «Μάνθος Φουστάνος», ο οποίος ήταν αρκετά επιρρεπής με το γυναικείο φύλο και είχε πολλές «μοναδικές αγάπες». Μία από τις «αγάπες» του ήταν η Αγγλίδα «Joanna», την οποία υποδυόταν η Χρύσα Κοντογιώργου.

366224900_977629016842479_7774401054667295251_n.jpg

Η Χρύσα Κοντογιώργου αν και ξεκίνησε την καριέρα της με το modelling ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής με συμμετοχές σε αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως στην «Απαγορευμένη αγάπη», την «Ιδιαιτέρα για κλάματα» ή την «Τηλεμπόρα». Ωστόσο, ο ρόλος με τον οποίο την έχει συνδέσει το ευρύ κοινό είναι αυτός της Joanna στη συγκεκριμένη σειρά.

Η ηθοποιός, πλέον κάνει επιλεκτικές θεατρικές δουλειές, ενώ η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν το 2008 στη σειρά «Αληθινοί έρωτες».

IMG_1270.jpeg

Η εντυπωσιακή γυναίκα έχει θέσει ως προτεραιότητα την προσωπική της ζωή απολαμβάνοντας όμορφες οικογενειακές στιγμές, δίπλα στο πλευρό του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη.

Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να κόψει πέρσι και τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ, αποδεικνύοντας πως στα 45 της παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Πηγή κεντρικής φωτό: www.in.gr