Στις πρώτες κοινές φωτογραφίες Μόργκαν-Βαλαβάνη την καρδιά της Ευρυδίκης «έκλεψε» ο κούκλος Γιάννης

Στις πρώτες κοινές φωτογραφίες Μόργκαν-Βαλαβάνη την καρδιά της Ευρυδίκης «έκλεψε» ο κούκλος Γιάννης
Instagram

Η Ευρυδίκη μιλάει για ευτυχία και ποστάρει την πιο έξυπνη ακτινογραφία. 

Λίγο πριν το τηλεοπτικό της comeback στο πλευρό του Κώστα Τσουρού- με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει τις διακοπές της. Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται τώρα είναι η Κρήτη και στο Instagram της μοιράζεται αρκετό φωτογραφικό υλικό με τους followers και τα αγαπημένα της «Βαλαβανάκια».

Όλοι μιλούν για τις νέες διακοπές Βαλαβάνη-Μόργκαν αλλά το φετινό highlight είναι άλλο

Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, είδαμε και το πρώτο ίδιο κοινό στόρι στο οποίο ποζάρει με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Μάλιστα, ο μουσικός, σέρφερ και πρώην παίκτης του Nomads μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία και στο δικό του προφίλ κάτι που σιγά σιγά επιβεβαιώνει το αυτονόητο -το οποίο βέβαια δεν έχει παραδεχθεί αλλά ούτε και διαψεύσει κανείς.

Στο κοινό πλάνο, Ευρυδίκη και Γρηγόρης ποζάρουν με πολύ καλή τους φίλη ενώ και σε αυτή την απόδραση η παρέα αποτελείται από αρκετά άτομα. Λάτρεις των αθλημάτων, της φύσης, και της φιλίας, οι φανς του φημολογούμενου ζευγαριού κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους που έχουν πολλά κοινά και που ταιριάζουν απίστευτα.

Eυρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το πιο cool χωρισμένο ζευγάρι σε άλλη μια «τρολ» συζήτηση

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες στο Instagram

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Μόργκαν:

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

IMG_1265.jpeg

Τα stories της αθλητικογράφου με το αγαπημένο της μαύρο μπικίνι και τη λεζάντα «Ευτυχία»

Το κεφάλαιο Γιάννης

Πέρα από έρωτες τώρα και φήμες που δύο άνθρωποι αρνούνται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν -κάτι απολύτως σεβαστό, η Ευρυδίκη κατέστησε σαφές πως ο κούκλος Γιάννης είναι εκείνος που της έχει «κλέψει» την καρδιά.

Όπως μαρτυρά και η παρακάτω πανέξυπνη ...ακτινογραφία, ο Γιάννης αποτελεί τον απόλυτο έρωτα για τη δημοσιογράφο και πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάς σύστησε το νέο αγαπημένο μέλος στην οικογένειά της και το γέμισε φιλιά

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και άλλα Survivor girls φόρεσαν τα πιο all star μαγιό φέτος

Η Ευρυδίκη αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή

Για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε πριν από λίγους μήνες: «Είμαι στα καλύτερα μου. Δεν φωτογράφιζα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, φωτογράφιζα και όλη την παρέα που ήταν εκεί. Πλέον νιώθω άβολα κι αμήχανα όταν τα sites γράφουν για την προσωπική μου ζωή».