Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι η νέα σταρ του Tik Tok με το χιούμορ της και τον Αντώνη Ρέμο πρωταγωνιστή

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι η νέα σταρ του Tik Tok με το χιούμορ της και τον Αντώνη Ρέμο πρωταγωνιστή

Τα χιουμοριστικά βίντεο με τον Αντώνη Ρέμο και η παραδοχή της Υβόννης πως ζηλεύει. 

Την Υβόννη Μπόσνιακ την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην πιο low profile εκδοχή της, με μόνη εξαίρεση τις αναρτήσεις στα social media που αφορούν στη μόδα και την παρουσίαση ορισμένων συνταγών της, καθώς έχει ταλέντο στη μαγειρική. Ήρθε η ώρα όμως να μας δείξει και το χιούμορ της μέσω του προφίλ της στο Tik Tok. Δείχνοντάς μας εκτός από τις καλοκαιρινές της πόζες στις διακοπές της και το πως αντιμετωπίζει τη ζήλεια. Ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε παρά να είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα απολαυστικά βίντεο της.

https://www.instagram.com/reel/CwKYMZoonuS/

Η ζήλεια και το «Σε ήξερα πριν σε γνωρίσω» για τον Αντώνη της

Και αυτό το καλοκαίρι, η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους Ελένη, βρίσκονται στο σπίτι τους στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σε αυτό το νησί άλλωστε γνωρίστηκε το ζευγάρι το καλοκαίρι του 2008, εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους, ο οποίος δέκα χρόνια μετά κατέληξε σε γάμο και αφού ήδη είχαν αποκτήσει την κόρη τους Ελένη.

Όλες οι φορές που η 8χρονη κόρη του Αντώνη Ρέμου πόζαρε στον φακό των γονιών της

https://www.instagram.com/p/CwKQ2NHozOf/

Το πόσο καρμική ήταν αυτή η συνάντηση και το πόσο ταιριάζουν μεταξύ τους, το παραδέχτηκε η Υβόννη με ένα βίντεο στο Tik Tok και με ένα ειδικό φίλτρο που δείχνει εκείνη και τον Αντώνη σε μικρή ηλικία. Το «Σε ήξερα πριν σε γνωρίσω» δεν είναι απλά μία χιουμοριστική λεζάντα κάτω από το βίντεο, αλλά και μία βιωματική παραδοχή. Αυτό το βίντεο έχει κάνει και ρεκόρ με 570 χιλιάδες προβολές.

Η Υβόννη φαίνεται πως λατρεύει το τελευταίο διάστημα το Tik Tok και μας δείχνει αρκετά συχνά το ταμπεραμέντο και το χιούμορ της. Ακόμη και όταν μιλά με τη φωνή της Χρύσας Ρώπα για το αν ζηλεύει. «Κοντά τα χέρια σου» και το μήνυμα είναι σαφές για τον Αντώνη της.

Ο τραγουδιστής όμως που όπως όλοι ξέρουμε έχει χιούμορ, είναι παρτενέρ της σε ένα ακόμη χιουμοριστικό βίντεο. Πειράζοντας την όταν εκείνη με ένα κολλητό της φίλο κάνει μία ακόμη cool ανάρτηση.

Το ζευγάρι στις 16 Σεπτεμβρίου θα γιορτάσει την 5η επέτειο του γάμου του. Μέχρι τότε η Υβόννη μας εντυπωσιάζει στο Tik Tok και με τις πόζες της με μαγιό. Δείχνοντας το υπέροχο σώμα της. Once a model, always a model.