AirBrush και VSCO: Τα apps που χρησιμοποιεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην επεξεργασία φωτογραφιών

AirBrush και VSCO: Τα apps που χρησιμοποιεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην επεξεργασία φωτογραφιών

Η Μαριαλένα έδειξε τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram.

Πόσα φίλτρα χρειάζεται μια φωτογραφία για να δημοσιευτεί στο Instagram και ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σε apps επεξεργασίας για ένα αποτέλεσμα όπως αυτό που επιθυμείς; Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άνοιξε την κουβέντα και με ένα story αποκάλυψε τι ακριβώς κάνει προτού δημοσιεύσει μια φωτογραφία.

Δύο διαφορετικά apps χρησιμοποιεί η Μαριαλένα και σου δείχνει πώς να το κάνεις κι εσύ, αν θες ένα πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα στις εικόνες σου.

Air Brush και VSCO

Δύο είναι τα apps που χρησιμοποίησε η πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor και Survivor All Star.

https://www.instagram.com/p/CwNUn4SMs2T/

Air Brush:

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να έχουμε την τελειότητα στις φωτογραφίες μας; Πιστεύουμε ότι όλοι οι χρήστες πρέπει να έχουν την καλύτερη τεχνολογία επεξεργασίας και φίλτρου στα χέρια τους και το AirBrush ενημερώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και εφέ για να παραμένει ενημερωμένος με τα πρότυπα επεξεργασίας. Το AirBrush σχεδιάστηκε για να είναι το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με φιλικά προς το χρήστη εργαλεία ρετουσάρισμα, ωραίες επιλογές φίλτρων και φυσικά, όμορφα αποτελέσματα!

Το VSCO είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο που καλλιεργεί το δημιουργικό ταξίδι με τη βιβλιοθήκη μας με 200+ προεπιλογές και εργαλεία υψηλής ποιότητας. Είναι ταυτόχρονα ένα εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και μια επιμελημένη συλλογή φωτογραφιών όλων των ειδών, στυλ και αισθητικής από την παγκόσμια κοινότητα ταλαντούχων δημιουργών.

369856170_18105689632330586_8437921481938623584_n.jpg

Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε Σάκη Κατσούλη: «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος»;

367463344_18105689623330586_1572712044439440909_n.jpg

Όχι μόνο φίλτρα

Η Μαριαλένα πριν την είσοδό της στο Survivor είχε φροντίσει να κάνει μια τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Λίγο πριν μπει στο Survivor All Star λοιπόν, η Μαριαλένα έκανε στο πρόσωπό της, την τεχνική PMU.

Η συγκεκριμένη τεχνική πρόκειται για ένα μακιγιάζ διαρκείας, που χρησιμοποιεί τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης προκειμένου να δημιουργήσει ομοιογενή, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, στο ιδανικό μέγεθος και χρώμα για το κάθε πρόσωπο.

«Είχα κάνει τατουάζ στα χείλη για να φαίνονται βαμμένα. Κρατάει 6 μήνες. Και περίγραμμα και γέμισμα», είχε πει χαρακτηριστικά η Ρουμελιώτη για το Survivor 2021 ενώ στο All Star κατάφερε να τερματίσει τέταρτη.